|
Türk lojistik sektörünün firmaları 14-16 Mayıs 2008 tarihinde ‘ İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında ‘ bir araya geliyor.
31.’si TOBB ( Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği ) öncülüğünde, UND ( Uluslararası Nakliyeciler Derneği) ve TOFED ( Tüm Otobüsçüler Ve İşletmecileri Federasyonu) işbirliği ile düzenlenecek olan ve bu yılki teması ‘Yeniden Canlanan İpek Yolu’ olarak belirlenen IRU (International Road Transport Union – Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği) Kongresi ile eş zamanlı düzenlenecek LOGİST fuarı Türk lojistik sektörünün buluşma noktası olacak.
TÜYAP tarafından ilki düzenlenecek olan LOGİST ‘Karayolu Taşımacılığı, Intermodal Sistemler, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama ve Lojistik Endüstrisi Fuarı’ 14-16 Mayıs 2008 tarihleri arasında ‘İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında' yapılacak.
Fuarda; Karayolu Taşımacılığı Firmaları, Denizyolu Taşımacılığı Firmaları, Havayolu Taşımacılığı Firmaları, Demiryolu Taşımacılığı Firmaları, İntermodal Taşımacılık Yapan Firmalar, Kombine Taşımacılık Firmaları, Yurtiçi ve Yurtdışı Kargo Dağıtımı Yapan Firmalar, Taşıma İşleri organizatörleri, Liman işletmecileri, Ticari Araç Üreticileri, Elleçleme Ekipmanı Üreticileri, Ambalajlama, Paketleme, Etiketleme Firmaları, Depo ve Lojistik Bina İnşaatçıları, Depo Ekipmanları Üreticileri, Lastik Üreticileri, Petrol Firmaları, Depo İşletmecileri, Komünikasyon Gereç ve Sistemleri, Gümrükleme Hizmeti Veren Firmalar, Yazılım-Donanım Sağlayıcıları, Araç Takip Sistemi Üreticileri, Danışmanlık ve Akreditasyon Hizmeti Veren Firmalar, Sigorta Şirketleri, Bankalar, Finansal Kiralama Şirketleri, Güvenlik Sistemi Hizmeti Veren Firmalar, Eğitim Kurumları, Yayınlar vb. tüm işletmeler bir araya gelme fırsatı bulacaklar.
|