10. Türkiye Enerji Zirvesi için Geri Sayım Başladı

10. Türkiye Enerji Zirvesi için Geri Sayım Başladı

Dergi: 1452       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 10/09/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


10. Türkiye Enerji Zirvesi için Geri Sayım Başladı


T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) destekleriyle düzenlenmekte olan Türkiye Enerji Zirvesi’nin onuncusu bu yıl ‘Geleceği İnşa Etmek’ teması ile 6-8 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel’de düzenlenecek.

Zirve kapsamında düzenlenecek oturumlarda enerji piyasalarındaki son gelişmeler ve gelecek trendleri tüm yönleriyle ele alınacak. Son dönemde akaryakıt piyasasının sıcak gündemi “Akaryakıt Piyasalarında Regülasyonlar ve Serbest Piyasa” başlıklı oturumda alanında uzman konuşmacılar tarafından tartışılacak. IMO 2020’nin uygulamaya girmesiyle birlikte rafineri marjlarından denizcilik yakıt ve motorin fiyatlarına kadar geniş bir yelpazede önemli değişimlere neden olması bekleniyor. Bu kapsamda zirvede düzenlenecek olan “IMO 2020’nin Enerji ve Ulaştırma Sektörlerine Etkileri” başlıklı oturumla IMO 2020’nin sektöre etkileri masaya yatırılacak. “Türkiye LPG Piyasasında Gelecek Stratejileri” başlıklı oturumda ise LPG sektörünü yakından ilgilendiren son gelişmeler ele alınacak.  “Türkiye ve LNG Bunkering” başlıklı oturumda ise IMO 2020 sonrası önümüzdeki yıllarda önemli bir pazar potansiyeline sahip olması beklenen LNG bunkering ve Türkiye’nin bölgede bu alandaki potansiyeli ile piyasaya ilişkin gelecek beklentileri tartışılacak. Elektrikli araçlar, yakıt hücresi ve CNG gibi alternatiflerin ulaşım ve enerji piyasalarındaki etkisi ise “Ulaşımda Alternatif Yakıt Teknolojileri ve Yeni Pazar Dinamikleri” başlıklı oturumda konunun uzmanları tarafından masaya yatırılacak.

Türkiye Enerji Zirvesi, her yıl 1500’ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıyı Türkiye ve bölge ülkelerinin kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleriyle buluştururken yeni işbirliği imkanlarına da kapı aralayacak.

Türkiye & LNG Bunkering

IMO 2020’nin Enerji ve Ulaştırma Sektörlerine Etkileri

Türkiye LPG Piyasasında Gelecek Stratejileri

Akaryakıt Piyasalarında Regülasyonlar ve Serbest Piyasa

Ulaşımda Alternatif Yakıt Teknolojileri ve Yeni Pazar Dinamikleri

Doğu Akdeniz Gazının Ticarileştirilmesi

Enerjiye Yön Veren Kadınlar

Ticaret Savaşları ve Jeopolitik Gelişmelerin Emtia Piyasalarına Etkileri

Küresel LNG Piyasalarında Trendler ve Türkiye için LNG’de Gelecek Stratejileri

Enerji Finansmanı

Doğal Gaz 2.0: Yeni Bir Pazar İnşası

Arama ve Üretim Sektöründe Yabancı Yatırım Stratejileri

Küresel Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye Ekonomisi

Yenilenebilir Enerjide 2020 Sonrası Yeni Piyasa Kurgusu: YEKA-Mini YEKA-YEKDEM 2.0 ve Lisanssız

Enerjide Depolama-Dijitalleşme ve Şebeke Entegrasyonu

Elektrik 2.0: Yeni Bir Pazar İnşası

Yabancı Yatırımcıların Gözünden Türkiye Enerji Piyasası

Türkiye’de Termik Santrallerin Geleceği

MEDREG Özel Oturumu

Sürdürülebilir Enerji için Verimli Büyüme

İki gün boyunca devam edecek olan organizasyon, TOBB, TÜSİAD, ELDER, ETD, PETFORM, EÜD, GAZBİR, GAZİD, PETDER, SSDGD, ADER, PÜİS, TABGİS gibi Türkiye’nin ve sektörün önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları tarafından destekleniyor. Ayrıca 10. Türkiye Enerji Zirvesi’nde bu yıl da MEDREG, B’EPAM gibi enerji sektöründe faaliyet gösteren uluslararası kuruluşların katkı sağlayacağı eş zamanlı oturumlar ve yuvarlak masa toplantıları düzenlenecek.



10. Türkiye Enerji Zirvesi için Geri Sayım Başladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower