ASELSAN Ukrayna’daki Tesisini Hizmete Açtı

ASELSAN Ukrayna’daki Tesisini Hizmete Açtı

Dergi: 1457       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/10/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ASELSAN Ukrayna’daki Tesisini Hizmete Açtı




ASELSAN, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yer alan üretim tesisinin kapılarını açtı. Tesiste Ukrayna Silahlı Kuvvetleri için geliştirilen yazılım tabanlı taktik telsizleri üretilecek.
Ukrayna ile savunma sanayi konusunda işbirliğini geliştirerek devam ettiren ASELSAN, Kiev’de yer alan yerel üretim tesisini açarak önemli bir adım daha atmış oldu.
Tesis açılışında ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün de yer aldı.

Yerel ihtiyaçlara ve koşullara öncelik vererek kullanıcıların gereksinimlerini karşılayan ASELSAN, 30’dan fazla ülkeye haberleşme sistemi ihraç ediyor.

ASELSAN, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne yazılım tabanlı taktik telsizlerin teslimatını 2017 yılından itibaren başarıyla sürdürüyor.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün de açılışta yer aldı.
Ukrayna ile Türkiye arasındaki dost ve müttefik ilişkiler ile Ukrayna’nın uzun vadeli ihtiyaçları doğrultusunda, ASELSAN telsizleri artık Ukrayna’da yerel olarak üretilecek. Bu gelişme, iki ülkenin sürdürülebilir ilişkilerinin ve gelecekteki iş birliğinin de önünü açacak.

Ukrayna’daki bir önemli gelişme için ASELSAN’dan yapılan açıklamada, “Küresel pazarda yarattığı değer ile sürdürülebilir büyümesine devam eden uluslararası teknoloji firması ASELSAN, Ukrayna Kiev’de yer alan yerel üretim tesisinin kapılarını açıyor” denildi.

 



ASELSAN Ukrayna’daki Tesisini Hizmete Açtı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı