Sumitomo Dünya Başkanı Shimomuro “Sumıtomo ve TSM Global ortaklığı yeni başarılara yelken açmaya hazır”

Sumitomo Dünya Başkanı Shimomuro “Sumıtomo ve TSM Global ortaklığı yeni başarılara yelken açmaya hazır”

Dergi: 1376       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 08/03/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Sumitomo Dünya Başkanı Shimomuro “Sumıtomo ve TSM Global ortaklığı yeni başarılara yelken açmaya hazır”


 

Dünyanın önemli paletli hidrolik ekskavatör üreticilerinden birisi olan Japonya menşeili Sumıtomo, Türkiye ’deki ortağı TSM Global ile İstanbul TSM Global merkez ofisinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Sumitomo Dünya Başkanı Shinji Shimomuro ve TSM Global yönetecileri katıldı.

Sumıtomo İş Makineleri ve TSM Global, satış ve satış sonrası hizmetler alanlarında gerçekleştirmekte olduğu yatırımlarını bir üst seviyeye taşıma planlarını hayata geçiriyor. Bu bağlamda Türkiye'ye gelen Sumitomo Dünya Başkanı Shinji Shimomuro, TSM Global ile olan ortaklığını daha da güçlü devam ettirmek istediklerini belirtti. Türkiye'ye ve Türkiye merkezli planları hakkında bilgi veren Shımomuro, gelecek planları ile ilgili detayları anlattı.


“Sumıtomo ve TSM Global ortaklığı yeni başarılara yelken açmaya hazır”

Sumıtomo İş Makineleri ,‘nin TSM Global ile üç buçuk yıl önce başlamış olan çalışmalarının yüksek başarı ivmesi ile devam ettiğini ifaden Sumitomo Dünya Başkanı Shinji Shimomuro, Türkiye ve çevre ülkelerinde TSM Global ile birlikte temsil etmekte oldukları Sumitomo Paletli Ekskavatörleri ile Türkiye ‘de önemli başarılara imza attıklarıklarını ve bundan çok memnun olduklarının altını çizdi. Bu başarılarındaki en önemli etkenin tasarım ve yakıt tasarrufu olduğunu belirten Shimomuro, “ TSM Global‘in yüzde 100 müşteri memnuniyeti temeline dayalı ve 7/24 düzenine sağlamış olduğu hizmetler büyük rol oynamıştır” dedi. Türkiye‘nin bölgedeki önemi nedeni ile TSM Global ile birlikte başladıkları iş birliğinin Sumitomo için çok önemli olduğunu ifade eden Shimomuro, Türkiye de son 3,5 yılda yaptıkları sekiz bölge müdürlüğü ve 40'a yakın geniş bayi ağı ile istihdama çok ciddi bir katkı sağladıklarını aktardı. Türkiye pazarının önemi ve lojistik olarak bölge üssü olması sebebi ile Türkiye ‘yi gelecek için bir üs merkezi olarak belirme konularında çalışmalarının devam ettiğini aktaran Shinji Shimomuro, “Makine ve yedek parça stoklarımız ile hem Türk pazarının hem de çevresindeki ülkelerin ihtiyaçlarını karşılayabiliriz” dedi. TSM Global, ile olan birlikteliklerini daha üst seviyelere taşımayı hedeflediklerinin altını çizen Shimomuro, “Bu çerçevede önümüzdeki dönemde, Türkiye ve çevre ülkelerde satış sonrası hizmet noktaları ve hizmet personeli konularındaki yatırımlarımız artarak devam edecektir” şeklinde ifade etti.

 

“Türkiye'de üretim yapmayı gündemimize alabiliriz”

Sumitomo Paletli Ekskavatör ürünlerinde geçen yıl yeni 6 serisine geçtiklerini ve bu ürünlerin çok büyük memnuniyet oranı gösterdirdiğini aktaran Shimomuro, “Ekskavatörlerimiz ile satış adetlerinde lider konumuna yükseldik. Bu yüksek memnuniyet oranını, ekskavatör çalışmalarında en büyük gider kalemi olan yakıt tüketimini 6 serilerinde daha da aşağıya çekerek ve performansını çok üst seviyelere çeken bir teknoloji geliştirdik ve iş makinesi operatörünün konfor ve güvenliğini artırarak yakaladık. Yeni seriler bir önceki seriye göre %20 varan oranda da yakıt tasarrufu sağlayabiliyor” şeklinde ifade etti. Yakın gelecekte şu an elde ettiğimiz büyük başarıyı çok daha ileri götürmek ve Türkiye ’yi Sumitomo ‘nun bir üssü yapmak istediklerini belirten Shimomuro, Gelecek yıllarda Türkiye'de üretim yapmayı da gündeme alabileceklerini ifade etti.

 



Sumitomo Dünya Başkanı Shimomuro “Sumıtomo ve TSM Global ortaklığı yeni başarılara yelken açmaya hazır”




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı