Anadolu Isuzu 2020’den umutlu

Anadolu Isuzu 2020’den umutlu

Dergi: 1463       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 27/11/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Anadolu Isuzu 2020’den umutlu


Türkiye’de ticari araçlar konusunda en yaygın servis ağına sahip olan Anadolu Isuzu Yetkili servisleri ve Satış bayileriyle Kıbrıs’ta bir araya geldi. 2019 yılının değerlendirildiği, 2020 hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda konuşan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “2020 toparlanma yılı olacak. Talepte artış bekliyoruz” dedi.

Ticari araçlar kategorisinde Türkiye’nin en yaygın servis ağına sahip olan ve başarılı yapılanmasıyla tüm Isuzu kullanıcılarına güvenilir ve kaliteli hizmet veren Anadolu Isuzu yetkili servisleri ve Satış Bayileri, 19-21 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs’ta bir araya geldi. “Adımızı Zirveye İzimizi Yollara Kazıyalım” mottosuyla düzenlenen toplantıda 2019 yılı değerlendirildi, 2020 hedefleri belirlendi. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, toplantıda yaptığı konuşmada 2019’un zor bir yıl olmasına rağmen ana kategorilerde pazar payını artırarak yılı kapatacaklarını ve yılsonundaki kampanyalarla talebin hareketlendiğini belirterek, Anadolu Isuzu’nun söz konusu kampanyalardan en iyi sonucu alan ticari araç üreticisi olduğunu, yıl boyunca düşük seyreden servis girişlerinin de son çeyrekte artış trendi yakaladığını dile getirdi. Ötelenen talebin yeniden hareketlendiğini vurgulayan Tuğrul Arıkan, “Özellikle düşen faizlerin ve artmaya başlayan tüketici güveninin etkisiyle 2020’de yatırımların ve satın almaların artacağını öngörüyoruz. 2020’de bütçemizde yüzde 20’lik pazar büyümesi bekliyoruz” dedi.

2020’de hem satılan hem de servise giren araç sayısını artırmaya odaklanacaklarını belirten Arıkan, “Yedek parça havuzumuzu genişletiyoruz ve buna çok önem veriyoruz. Ödeme sistemlerinde sunduğumuz alternatiflere ve hedefi vuran kampanya desteklerine devam edeceğiz. Satış ve servis işbirliğini güçlendireceğiz. Servislere araç girişini artırmak en önemli hedefimiz. Ayrıca uzatılmış garanti satışlarımıza yönelik yeni çözümlerimiz olacak. 2020’de büyük bir potansiyel gördüğümüz bu alan da odak noktalarımızdan biri olacak” diye konuştu.

 



Anadolu Isuzu 2020’den umutlu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower