ÇŞB Bandırma Entegre Su Projesi Kapsamındaki İnşaat İşleri için Beklenen İhale İlanını Yaptı

ÇŞB Bandırma Entegre Su Projesi Kapsamındaki İnşaat İşleri için Beklenen İhale İlanını Yaptı

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Yapım İhaleleri

Dergi: 1438       Kategori: Yapım İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 20/05/2019       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ÇŞB Bandırma Entegre Su Projesi Kapsamındaki İnşaat İşleri için Beklenen İhale İlanını Yaptı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (ÇŞB) tarafından gerçekleş-tirilecek olan, “Bandırma Entegre Su Projesi” ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; proje kapsamındaki inşaat işleri (EuropeAid/139890/IH/WKS/TR) için beklenen ihale ilanı yapıldı.
Son teklif verme tarihi 20 Ağustos 2019 saat 14.00 olarak ilan edilen ihaleye ait şartnameler, https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome adresinde görülebilecek. Şartnameler ayrıca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şube Adı : Ankara Kurumsal Şube, IBAN No: TR59 0001 2009 4520 0058 0001 66 hesabına yatırılacak 100 € bedel karşılığında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9. km No: 278 Çankaya / Ankara adresinden temin edilebilecek.
İhale ile ilgili bilgilendirme toplantısı ve saha gezisi ise 21.06.2019 günü saat 10:00'da Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Bandırma Şubesinde ve proje sahasında gerçekleştirilecek.
1. Kalem işler: Geçici teminat 200.000 €, kesin teminatı sözleşme bedelinin %10'u kadar olan işin süresi 810 gün, olarak belirlendi. 2. Kalem işler: Geçici teminat 250.000 €, kesin teminatı sözleşme bedelinin %10'u kadar olan işin süresi 730 gün, olarak belirlendi. İhaleye verilecek teklifler en az 90 gün geçerli olacak.
Tekliflerin yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar, Sn. İsmail Raci Bayer (Yönetici), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Yatırımları Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bul.) 9. km No:278 Çankaya/Ankara/Türkiye adresine teslim edilmesi gerekiyor.
İhale iki kalemden oluşuyor:
1. kalem: Bandırma atık su arıtma tesisi inşaatı
2. kalem: Bandırma su ve atık su projesi inşaatı
Proje kapsamında aşağıdaki işler gerçekleştirilecek.
1. kalem: Atık su arıtma tesisi, azot ve fosfor giderimi yapan bir aktif çamur tesisi olacak. Çamur stabilizasyonu anaerobik çürütücülerde gerçekleştirilecek.
Tesis, 25.000 m3 günlük atık su debisine sahip olacak şekilde tasarlanıp inşa edilecek.2. kalem: Yaklaşık 7,5 km uzunluğunda su iletim hatları, 3 yeni su deposu (5.000 m3 - 2 no. ve 10.000 m3) ve merkez su pompa istasyonu inşaa edilecek.
Ayrıca, yaklaşık 7 km uzunluğunda bir atık su kollektörü, yaklaşık 30 km uzunluğunda kanalizasyon ana boruları, yeni Bandırma atık su pompa istasyonu, üç yeni paket tip atık su pompa istasyonu, muayene bacaları, atık su ev bağlantı boruları ve parsel muayene bacaları inşa edilerek atık su pompa istasyonunun rehabilitasyonu yapılacak.
İhalenin finansmanı, AB genel bütçesi 22.02.03.02 nolu IPA II bütçe kaleminden ve özkaynaklardan sağlanacak.

 

Şartname satışlarına başlandı.

Bu aşamada firmaların  söz konusu  ihaleyle yakından ilgilendikleri ve şartname almaya başladıkları öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonuna kadar şartname alan firmalardan belirleyebildiklerimiz şöyle:

01. Mass Arıtma

02. PWT Wasser

 

İhaleyle ilgilenen ancak henüz  şartname almayan firmalar ise şunlar:

01. Alkataş İnşaat

02. Çeltikçioğlu İnşaat

03. Çevtaş Çevre Teknolojileri

04. Gezer Endüstri

 

Önceki Haber: Yatırımlar 1436 (GB)



ÇŞB Bandırma Entegre Su Projesi Kapsamındaki İnşaat İşleri için Beklenen İhale İlanını Yaptı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı