Dünyanın Birçok Noktasına Ürün Sunan İmbat, Şimdi de Ruanda ve Gine Pazarında Yer Alıyor

Dünyanın Birçok Noktasına Ürün Sunan İmbat, Şimdi de Ruanda ve Gine Pazarında Yer Alıyor

Dergi: 1558       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/10/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Dünyanın Birçok Noktasına Ürün Sunan İmbat, Şimdi de Ruanda ve Gine Pazarında Yer Alıyor


 

Yüzde yüz yerli tasarım gücüyle kendi ürün tasarımlarını hazırlayan ve üretimini gerçekleştiren İmbat, ürünlerini Türkiye’ye ve dünyanın birçok noktasına sunmaya devam ediyor.

Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Kamerun, Fas, Cezayir, Somali, Sudan, Mauritius, Mısır, Libya, Nijer, Tunus gibi Afrika kıtası ülkesinde ürünleriyle yer alan İmbat, şimdi de Afrika kıtasında Ruanda ve Gine pazarında yer alıyor.

 

 

WAQF BID-GUINEE – Gine

 

İslam Kalkınma fonu tarafından desteklenen üç kule ve AVM’den oluşan WAQF BID-Guinee projesinin AVM bölümünde İmbat tropikal seri paket klimalar yer aldı.

İmbat tropikal çatı tipi klimalar, T3 iklim bölgesi için, İmbat güvencesiyle yüksek dış hava koşullarına göre tasarlanmıştır. R410 A çevre dostu soğutucu akışkan kullanımı, gelişmiş kontrol ve yazılımı, düşük enerji tüketimi ile bu klimalar da hem çevreci hem ekonomiktir.15-260 kW aralığında 17 farklı kapasitede üretilmekte ve ihtiyaca göre kullanılabilmektedir.

 

 

     Rwanda Revenue Authority - Ruanda


Ruanda’nın başkenti Kigali kentindeki Gelir İdaresi yönetim ofislerin kompleksinin sistem odalarının iklimlendirmesinde İmbat hassas kontrollü klimalar yer aldı.

120 kW kapasiteye kadar, hava ve su soğutmalı olarak 11 farklı modelde üretimi gerçekleştirilen İmbat hassas kontrollü klimalar, hassasiyetle aynı anda sıcaklık ve nem kontrolü sağlaması nedeniyle güvenle tercih edilmektedir. Maksimum enerji verimliliği sağlamak üzere geliştirilen İmbat hassas kontrollü klimalarda, evaporatörde ve kondenserde yüksek ısı transfer yüzey alanı standart olarak uygulanmaktadır.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6854655464404242432

 



Dünyanın Birçok Noktasına Ürün Sunan İmbat,  Şimdi de Ruanda ve Gine Pazarında Yer Alıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower