Düzce’de inşa edilecek dev karma yaşam projesi "Algün Park" için imzalar atıldı

Düzce’de inşa edilecek dev karma yaşam projesi "Algün Park" için imzalar atıldı

Dergi: 1545       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 06/07/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Düzce’de inşa edilecek dev karma yaşam projesi "Algün Park" için imzalar atıldı


Düzce’de inşa edilecek dev karma yaşam projesi  Algün Park için imzalar atıldı.

Alg Constructions ve Esas Gayrimenkul ortaklığıyla gerçekleştirilecek pojenin yatırım bedeli 750 milyon TL olarak belirlendi. 

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu, Esas Gayrimenkul CEO Cem Eriç, Esas Gayrimenkul Varlık Yönetimi Lideri Nevzat Yavan ve ALG Constructions Başkanı Cihat Algün projeyle ilgili detayları aktarmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Basın toplantısında konuşan ALG Constructions Başkanı Cihat Algün, Düzce’nin marka şehir olma yolunda ilerlediğini söyledi.  Düzce’yi bölgenin cazibe merkezi haline getirmek istediklerini belirten Algün, ünlü markalara ev sahibi yapacak olan Algün Park’ın, alışveriş, yeme, içme ve eğlencenin merkezi olacağını söyledi. Projenin içerisinde konumlanacak 5 yıldızlı otelin ise konaklamanın ilk adresi olacağını ifade eden Algün, rezidansların ise Düzce’nin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacağını aktardı.

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu ise sözlerine Düzce’nin potansiyeline çok inandıklarını belirterek başladı. Düzce’de fark yaratacak projeler yapmak istediklerini belirten Köseoğlu, Algün Park’ın Karadeniz’in en büyük yaşam projesi olacağının altını çizdi.  



Düzce’de inşa edilecek dev karma yaşam projesi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower