EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü için Kazan Boruları Alacak

EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü için Kazan Boruları Alacak

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Makine İhaleleri

Dergi: 1438       Kategori: Makine İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 21/05/2019       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü için Kazan Boruları Alacak


Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı Dış Satın Alma Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan, "18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün İhtiyacı olan 5 kalemde toplam 49.002 metre çeşitli ölçü ve miktarda Kazan Boruları Alımı" ihalesi ile ilgili ilan 21 Mayıs 2019 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımlandı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 12 Haziran 2019 günü saat 11.00 olarak ilan edildi.

Şartnameler, 118 TL karşılığında (EÜAŞ Genel Müdürlüğü- Eskişehir Yolu 7.Km No:166 06520 Çankaya/Ankara - Tel: 0312 630 18 56) temin edilebilir.

(NA) - KİK No: 2019/238962

 

 

 

 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

MUHTELİF ÖLÇÜ VE MİKTARDA KAZAN BORULARI SATIN ALINACAKTIR

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EÜAŞ) SATIN ALMA VE MALZEME YÖNETİMİ DAİRE BAŞKANLIĞI - DIŞ SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2019/238962
İşin Adı : 5 Kalemde Toplam 49.002 Metre Muhtelif Ölçü Ve Miktarda Kazan Boruları
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Eskişehir Yolu 7. km No:166 06520
b) Telefon ve faks numarası : 03126301856 - 3126301862
c) Elektronik posta adresi : belgin.nergiz@euas.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının 
görülebileceği internet adresi
: www.euas.gov.tr
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğünün İhtiyacı Olan 5 Kalemde Toplam 49.002 Metre Muhtelif Ölçü ve Miktarlarda Kazan Boruları Mal Alımı
b) Teslim [yeri / yerleri] : 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Ambarı Çan/ÇANAKKALE
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Sözleşme tarihine müteakip 160 (yüzaltmış) takvim günü
3- İhalenin / Ön Yeterlik / 
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : EÜAŞ Genel Müdürlüğü İhale Salonu (Giriş Kat) Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu 7. Km No:166 06520 Çankaya/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 12.06.2019 - 11:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.      

b) Bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetveli. (Birim fiyat teklif mektubu ve eki cetveller ekte verilen örneklere uygun olarak hazırlanacak, herhangi bir ekleme veya çıkarma yapılmayacaktır. Birim fiyat teklif cetveli de teklif mektubu gibi ıslak imzalı olarak sunulacaktır. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetveli bütün ortaklar tarafından imzalanacaktır. Bu parantez içinde belirtilen hususlara aykırı işlemler tesis eden isteklilerin teklifleri geçersiz sayılarak değerlendirme dışı bırakılır. Ayrıca, kısmi teklife açık ihalelerde teklif verilecek kısmı oluşturan cetvel kalemlerinin tek tek hepsine ve yine kısmi teklife kapalı ihalelerde de birim fiyat teklif cetvelini oluşturan kalemlerin tek tek hepsine fiyat verilmesi/yazılması zorunlu olup, fiyat yazılması zorunlu kalemin tutar kısmına “sıfır” yazılması veya hiçbir tutar yazılmadan cetvel kaleminin boş bırakılması durumunda ilgili teklif değerlendirme dışı bırakılır.)”

c) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

f)  İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1. maddesinin  (a) ve (d)  bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

            Bu ihalede ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belge istenmemektedir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İstekliler, aşağıda istenilen belgelerden birini tam ve eksiksiz olarak teklif ekinde vereceklerdir. Söz konusu belgelerden birisini sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

a) İstekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,

b) İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,

c) İstekli Türkiye'de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.

İş ortaklığında ortaklardan birinin, teklif edilen mala veya mallara ilişkin imalatçı veya yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgelerden birini sunması yeterlidir.

      İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:

 - Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

 - Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

 -Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

 -(Değişik: 16/8/2014-29090 R.G./ 3. md.)Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi,

 -Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

Yabancı isteklilerin ise imalatçı olduklarını kanıtlayan ve ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenen belgeyi veya belgeleri sunmaları gerekmektedir.

Söz konusu belgeleri teklif ekinde vermeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

 
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. 

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması: 
7.1. İhale dokümanı, İdarenin adresinde görülebilir ve 118 TRY (Türk Lirası) karşılığı ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EÜAŞ) Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu 7.Km No:166 06520 Çankaya / ANKARA (8. Kat Oda: 826) adresinden satın alınabilir. 
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. EKAP üzerinden doküman indirilmiş olması doküman satın alındığı anlamına gelmemektedir. 

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EÜAŞ) ) Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu 7.Km No:166 06520 (Muhaberat Servisi 8.Kat 821 No'lu Oda) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 

9. Bu ihalede kısmi teklif verilebilir. Kısım sayısı 5 (beş)’tir. İstekliler ihale konusu borulara ait her bir kısım için İşletme Müdürlüğü teslimi fiyat vereceklerdir. Değerlendirme kısım bazında yapılacak olup kısımların ayrı ayrı isteklilere ihale edilmesi durumunda her istekli ile ayrı birim fiyat sözleşmesi yapılacaktır. 

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür. 

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 
13. Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Bu ihalede döviz ile (AVRO, Amerikan Doları, Japon Yeni ve İngiliz Sterlini) de teklif verilebilecektir.


Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 

 



EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü için Kazan Boruları Alacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı