Elektrikli Araçlar Zirvesi Beşinci Kez Düzenleniyor

Elektrikli Araçlar Zirvesi Beşinci Kez Düzenleniyor

Dergi: 1528       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 06/03/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Elektrikli Araçlar Zirvesi Beşinci Kez Düzenleniyor


 

Elektrikli araç endüstrisinin Türkiye’deki ilk ve tek kapsamlı etkinliği Elektrikli Araçlar Zirvesi, 2016 yılında İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlendiği ilk tarihten beri elektrikli araç teknolojilerini, bu alandaki yatırımları, çalışmaları ve en son gelişmeleri sektörü yakından tanıyan isimlerin sunumları eşliğinde mercek altına alıyor.

13 Mart 2021’de beşinci kez iş insanlarını, akademisyenleri, öğrencileri ve sektöre meraklı herkesi aynı platformda buluşturacak olan Elektrikli Araçlar Zirvesi, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü YouTube hesabından gerçekleştirilecek.

Bu alandaki yatırımlara ve çalışmalara dikkat çekmeyi hedefleyen Elektrikli Araçlar Zirvesi, her sene bini aşkın katılımcısı ile elektrikli araçların dünya ve ülkemiz açısından potansiyelini değerlendirmektedir. Elektrikli Araçlar Zirvesi’nde elektrikli kara araçlarının günümüzdeki potansiyeli ve gelecek hayatımızdaki rolü, savunma sanayiindeki kullanımı; otonom araç teknolojileri ve raylı sistemler gibi birçok önemli konu TEHAD, Anadolu Isuzu, Borusan Otomotiv, AVL, ASELSAN gibi sektörün önde gelen firmalarından katılan konuşmacılar tarafından incelenecek. Ayrıca günümüzde giderek daha geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilen Endüstri 4.0 ve IoT teknolojilerinin de elektrikli araç sektöründeki kullanımları ele alınacak. 

Etkinliğe kaydolmak için formu doldurmanız yeterli.
Kayıt formu: https://forms.gle/JafcVg1LEXzdGCPd6
Daha fazla detay için www.elektrikliaraclarzirvesi.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Elektrikli Araçlar Zirvesi Beşinci Kez Düzenleniyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı