Fahrettin Koca: 10 şehir hastanesinin ihale süreci başladı

Fahrettin Koca: 10 şehir hastanesinin ihale süreci başladı

Dergi: 1505       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/09/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Fahrettin Koca: 10 şehir hastanesinin ihale süreci başladı


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de yaptığı açıklamada pandemi döneminde 10 şehir hastanesinin ihalesinin başlatıldığını söyledi. Koca İzmir'de kurulacak şehir hastanesinin gelecek yıl açılacağını belirtti.

Koca "2 haftalık zaman diliminde üç şehir hastanemizin ihalesini yaptık. Biri Aydın, ikincisi Antalya, üçüncüsü Samsun. Üç ilimizin ihale süreci tamamlandı. Pazartesi günü Trabzon ilimizin şehir hastanesi ihalesi yapılıyor olacak. Diğer kalan 6 ilimizdeki şehir hastanelerin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak. Urfa, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Denizli ve Rize illerinde de bu şehir hastanelerimizin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak" dedi.

 

Bakan Koca İzmir'de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

- Yakında İzmir de şehir hastanesine kavuşacak. Bayraklı Şehir Hastanesi 2 bin 60 yatağı ile İzmirlilere yakışır proje olarak katkı sağlayacak. İzmir'in sağlık turizmine ve gelişmesine katkı sağlayacak. Bu yatırımımızı 2021'de tamamlayacağız.
- Aydın Yeni Pazar ilçe hastanesinin inşaatını ise tamamladık. Vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Uşak Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı ek binasını hizmete aldık. Karahanlı Devlet Hastanemizin geçici kabul hizmetine başladık. Manisa Şehir Hastanemiz büyük bir yük aldı. Kula Devlet Hastanemizin ikmal ihalesini tamamladık. Yatırım programında yer alan Salihli Devlet Hastanemizin yer tahsisi tamamlandı. Proje çalışmalarını hızlı bir şekilde başlatıyoruz.

- Şehir hastanelerini sayın Cumhurbaşkanımızın "hayalim" dediği projeyi hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz.

- Ayrıca 10 tane şehir hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Bu hastaneleri daha çok kendi kaynaklarıyla, imkanlarıyla bu yatırımları yapan bir ihale süreci başladı. 2 haftalık zaman diliminde üç şehir hastanemizin ihalesini yaptık. Biri Aydın, ikincisi Antalya, üçüncüsü Samsun. Üç ilimizin ihale süreci tamamlandı. Pazartesi günü Trabzon ilimizin şehir hastanesi ihalesi yapılıyor olacak. Diğer kalan 6 ilimizdeki şehir hastanelerin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak. Urfa, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Denizli ve Rize illerinde de bu şehir hastanelerimizin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak. 



Fahrettin Koca: 10 şehir hastanesinin ihale süreci başladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı