Hidromek'in %100 Yerli Elektrikli Makinesi Almanya'dan Tasarım Ödülü Aldı

Hidromek'in %100 Yerli Elektrikli Makinesi Almanya'dan Tasarım Ödülü Aldı

Dergi: 1464       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 05/12/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Hidromek'in %100 Yerli Elektrikli Makinesi Almanya'dan Tasarım Ödülü Aldı

HİDROMEK, tasarımdaki gücünü kanıtlamaya devam ediyor. German Design 2020 yarışmasında bu kez yeni geliştirdiği %100 elektrikli lastikli ekskavatörü HİCON 7W ile ödüle layık görüldü.

 

HİDROMEK, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design ödüllerinde %100 elektrikli lastikli ekskavatörü HİCON 7W ile “Winner” ödülüne layık görüldü. Tasarım alanında dünyanın önde gelen yetkinlik merkezlerinden biri olarak kabul edilen Alman Tasarım Konseyi’nin her yıl düzenlediği German Design yarışmasında ödüller, uluslararası tasarım alanına öncü katkılar sunan projelere veriliyor. “German Design Award 2017’de HMK 600 MG motor greyder ile “Special Mention”, German Design 2018 ödüllerinde de HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyici ile “Winner” ödülünü almaya hak kazanan HİDROMEK, HİCON 7W ile uluslararası prestije sahip ödüllerine bir yenisi daha ekledi.


%100 Elektrikli HİCON 7W
HİDROMEK’in geleceğin elektrikli iş makinesi kategorisinde uzmanlaşma hedefi ile geliştirdiği %100 elektrikli HİCON 7W; akıllı, ekonomik ve çevre dostu oluşuyla ön plana çıkıyor. Sıfır emisyonlu olması ve kompakt boyutları ile şehrin birçok noktasında ve kapalı alanlarda kolaylıkla kullanılabilecek olan HİCON 7 W, sahip olduğu “Güvenli Çevre Sistemi” ile de güvenli sürüş için arka ekranı ile çevresine bilgi aktarabiliyor.
HİDROMEK Tasarım ve AR-GE Gücünü Dünyaya Tanıtıyor
Almanya’da gerçekleşen, sektörün en büyük fuarlarından olan Bauma 2019’da yenilikçi iş makineleri ile büyük ilgi gören HİDROMEK, fuarda ilk kez sergilediği, yüzde yüz elektrikli ekskavatörü HICON 7W ile de fuara damgasını vurmuştu. HİDROMEK, bu kez elektrikli ekskavatörü ile Almanya’dan tasarım ödülü ile döndü. 41 yıldır iş makinesi sektöründe hizmet veren ve ürün tasarımları ile fark yaratan HİDROMEK, aldığı bu ödül ile birlikte tasarım ödüllerinin sayısını 18’e yükseltti.



Hidromek'in %100 Yerli Elektrikli Makinesi Almanya'dan Tasarım Ödülü Aldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı