İSU Vana, Basınç Düşürücü, Debimetre ve Çeşitli Malzemeler Alacak

İSU Vana, Basınç Düşürücü, Debimetre ve Çeşitli Malzemeler Alacak

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Makine İhaleleri

Dergi: 1430       Kategori: Makine İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 25/03/2019       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İSU Vana, Basınç Düşürücü, Debimetre ve Çeşitli Malzemeler Alacak


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan, "Vana, Basınç Düşürücü, Pislik Tutucu, Debimetre, Demontaj Parçası, Çelik Flanş, Manometre, Sayaç Rekoru ve Su Kesme Aparatı Alımı" ihalesi ile ilgili ilan 25 Mart 2019 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımlandı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 24 Nisan 2019 günü saat 10.30 olarak ilan edildi.
Şartnameler, 50 TL karşılığında (İSU Genel Müdürlüğü  D-100 Karayolu Üzeri Seka Park 59 41100 İzmİt/Kocaeli Tel: 0262 317 32 85) temin edilebilir. KİK No: 2019/123016

 

 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

VANA, BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ, PİSLİK TUTUCU, DEBİMETRE, DEMONTAJ PARÇASI, ÇELİK FLANŞ, MANOMETRE, SAYAÇ REKORU VE SU KESME APARATI SATIN ALINACAKTIR

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Vana, Basınç Düşürücü, Pislik Tutucu, Debimetre, Demontaj Parçası, Çelik Flanş, Manometre, Sayaç Rekoru ve Su Kesme Aparatı Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2019/123016
1-İdarenin
a) Adresi : D-100 Karayolu Üzeri Seka Park 59 41100 İZMİT/KOCAELİ
b) Telefon ve faks numarası : 2623173285 - 2623173292
c) Elektronik Posta Adresi : ihaleservisi@isu.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı :
112 kısımdan oluşan muhtelif tür ve miktarlarda Vana, Basınç Düşürücü, Pislik Tutucu, Debimetre, Demontaj Parçası, Çelik Flanş, Manometre, Sayaç Rekoru ve Su Kesme Aparatı Alımı yapılacaktır. 
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İhale konusu malzemeler İSU Genel Müdürlüğü Solaklar Merkez Ambarına nakliye, indirme ve istifleme dahil teslimatı yapılacaktır.
c) Teslim tarihleri : İhale konusu tüm malzemeler, sözleşme imzalanmasına müteakip idarenin 15 takvim günü içinde vereceği malzeme teslimat listesine göre 6 parti halinde, toplam süresi 180 (yüz seksen) takvim günü içerisinde teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İSU Genel Müdürlüğü A Blok A202 numaralı oda
b) Tarihi ve saati : 24.04.2019 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler: 
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; 
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, 
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, 
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu. 
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat. 
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz. 
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge, 

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. 
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. 

Flanşlı elektromanyetik debimetre ve debimetreler için;

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

-Debimetreleri teklif eden istekliler, debimetrelerin üreticisi tarafından verilmiş “Satış ve Servis Yetki Belgesi” olacak ve bu belge teklifler ile birlikte sunulacaktır.

-Datalogerlara ve Elektronik BKV Kontrolörlerinin üreticisi tarafından verilmiş “Satış ve Servis Yetki Belgesi”, olacak ve bu belge teklifler ile birlikte sunulacaktır.

-TÜRBİNLİ TİP DEBİ ÖLÇER-SAYAÇLAR İÇİN; Teklif edilen ürünlerin Türkiye’de (kendilerinin veya bir başka firmanın) bakım-onarım amaçlı yetkili servis belgesi,

 

4.3.4.
4.3.4.1. Standarda ilişkin belgeler:

-Sürgülü vanalar için TS EN 1171/23.1.2007 standardına uygunluk belgesi, 

-Çelik Flanşlar için; İmalatçı firma CE belgesi, ISO-9001 belgesi, TS EN 1092-1 standardında üretim belgesi ve marka tescil belgesini teklifleriyle birlikte sunacaklardır.

 

4.3.4.2. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

-Türbinli tip debi ölçer sayaçlar için; Sanayi ve Ticaret Bakanlığından (Yeni adı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından) alınmış (75/33/AT) Tip Onay belgesi veya Ölçü Aletleri Yönetmeliği (2004/22/AT) doğrultusunda onaylanmış kuruluştan alınmış “AT Tip İnceleme Belgesi” + “Üretim Kalite Güvencesini Esas Alan Tipe Uygunluk Beyanı” veya “AT Tip İnceleme Belgesi” + “Nihai Ürün Doğrulamasını Esas Alan Tipe Uygunluk Beyanı” veya“ Tam Kalite Güvencesini ve Tasarım İncelemesini Esas Alan Uygunluk Beyanı” İhale Komisyonu’na sunulacaktır.

-Flanşlı ultrosonik debimetreler ve Flanşlı elektomanyatik debimetre için; 2004/22/AT veya 2014/32/AT Ölçü Aletleri Yönetmeliği kapsamında alınmış Tip
İnceleme Sertifikasına (MID) sahip olacak ve İhale Komisyonu’na sunulacaktır.

 

4.3.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

-Flanşlı Ultrasonik Debimetrelerden herhangi çapta bir (1) adet numune,

-Elektromanyetik Debimetreler için 1 adet transmitter numune olarak tekliflerle birlikte verilecektir. (Pilli ve 24VDC için ayrı 1 er adet)

-PORTATİF ULTRASONİK DEBİMETRELER için 1 adet portatif debimetre kontrol ünitesi ve 1 adet sensör numune olarak teklifler ile birlikte sunulacaktır.

-DATALOGGERLAR İÇİN (1debi-2basınç ve 1debi kanallı dataloggerlar için); Şartnamede tarif edilen kanal sayısına sahip 1 adet Datalogger numune olarak teklifler ile birlikte sunulacaktır.

-ELEKTRONİK BKV KONTROLÖRLERİ İÇİN;  1 adet Kontrolör numune olarak teklifler ile birlikte sunulacaktır.

MENTEŞELİ VANA KAPAMA APARATI, KANCALI VANA KAPAMA APARATI, PİSLİK TUTUCU (sıra no: 89-90 ”dahil”), SAYAÇ RAKORU İÇİN; Teklifle birlikte temin edilecek malzemeden 1 adet numune verilecektir. İlgili personel tarafıdnan onaylanmış numune görüldü belgesini teklifleri ile birlikte ihale komisyonuna sunacaklardır.

SÜRGÜLÜ VANALAR İÇİN;


- Sürgülü vanalar için TS EN 1171/23.1.2007 standardına uygunluk belgesi,


-Ürün üzerinde kullanılan kauçuk malzemelerin tamamı ve kullanılan boya 98/83/EC İçme SuyuDirektifi, İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik, Su Kirliliği Yönetmeliği ve İçme Sularının Kalitesi Yönetmeliğine uygun olarak WRAS İçme Suyu Onay Belgesi.

-ELASTOMER YATAKLI SÜRGÜLÜ VANA için, sürgülü vana WRAS İçme Suyu Onayı belgesi

-FLANŞLI ULTRASONİK DEBİMETRE İÇİN; İçmesuyunda kullanıma uygunluğu gösterir WRAS belgesi,

-FLANŞLI ELEKTROMANYETİK DEBİMETRE İÇİN (Pilli ve 24VDC debimetre için); Debimetreler, debimetre gövdesine ait iç kaplama malzemesinin içme suyunda kullanımına uygunluğu gösterir WRAS veya NSF61 belgesi,

-TÜRBİNLİ TİP DEBİ ÖLÇER-SAYAÇLAR İÇİN;Basınç kaybı ve tipik hata kıvrımları için ilgili test sertifikaları,

-DATALOGGERLAR İÇİN (1debi-2basınç ve 1debi kanallı dataloggerlar için) ve ELEKTRONİK BKV KONTROLÖRLERİ İÇİN; üreticisi tarafından hazırlanmış ve en az aşağıdaki testlerin üzerinde uygulandığını ve başarılı bir şekilde geçildiğini gösterir raporlar/dokümanlar,

A. IP68 testi (10 metre su altında 24 saat süre ile sızdırmazlıklarının ve çevresel koruma standardının test edilerek IP68 normlarına uygunluğu belgelenecektir.)
B. Anakart potansiyel kısa devre testi
C. Antenlere ait arama performansı testi
D. Pil ömrü testi
E. Dahili ve harici güç kesintisi testi
F. Güç sıcaklık döngüsü testi
G. Sıcaklık testi (uzun süreli kullanımı simule eden)
H. Elektrostatik boşalma testi
İ. Termal şok testi
J. Darbe testi

KELEBEK VANALAR İÇİN: 
- Sızdırmazlık ringi dolgu kaynak yöntem onay raporu-WPQR belgesi,
-“Seviye 1” kaynak operatör belgesi,
- ” Seviye 2” kaynak muayene uzmanı belgesi.

VANALAR,  DEMONTAJ PARÇASI, PİSLİK TUTUCU, SIRA NO (44-55 DAHİL) TOPLU TİP ÇEKVALF, DİP  KLAPESİ İÇİN;

Malzemelerin ağırlığını gösteren belge,
“Basınçlı Kaplar Yönetmeliğine” uygun döküm yapıldığına dair Dökümhane belgesi.

TÜM VANALAR İÇİN VE DEMONTAJ PARÇASI, PİSLİK TUTUCU (Sıra no: 44-55”dahil”),  DİP KLAPESİ İÇİN;

Ürünlerin contalarına ve boyasına ait  WRAS İçme Suyu Onay belgesi,
Vanalara ait, ilgili üreticinin geçmişte üretmiş olduğu herhangi bir çapta vananın kimyasal analizlerini, sertlik testi ve çekme (kopma) testi raporlarını teklifleriyle birlikte sunacaklardır. (Bu testler en fazla 1 yıl içerisinde ve Türkak veya akredite edilmiş bağımsız bir kuruluş tarafından yapılmış olacaktır)

TOPLU TİP ÇEKVALF İÇİN 

Vanalara ait, ilgili üreticinin geçmişte üretmiş olduğu herhangi bir çapta vananın kimyasal analizlerini, sertlik testi ve çekme (kopma) testi raporlarını teklifleriyle birlikte sunacaklardır. (Bu testler en fazla 1 yıl içerisinde ve Türkak veya akredite edilmiş bağımsız bir kuruluş tarafından yapılmış olacaktır).

DİKEY FLATÖRLÜ SEVİYE KONTROL VANASI, BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI, SU KOÇU DARBE ÖNLEME KONTROL VANASI, POMPA KONTROL VANASI İÇİN;

-Teklif edilen malzemelere ait, teknik şartname maddelerini tevsik eden kataloglar ve/veya broşürler ve/veya proje ve/veya dokümanlar. (teklif edilen malzemeler belge üzerinde işaretlenecektir)
- Kv değerlerine ait test sonuçları İhale Komisyonu’na verilecektir. (Testler, her bir basınç sınıfı için ayrıca yapılmayacak sadece PN 16 basınç sınıfı testleri yapılacaktır.)
- Vanalarının test edildiği test standının bilgileri (Test standı nerede, test standını oluşturan ekipmanlar.) İhale Komisyonu’na verilecektir. Test standında kullanılan debimetre ve dijital manometrelere ait son kalibrasyon zamanını gösterir, bağımsız bir kuruluş tarafından alınmış olan belge ( Debimetre ve dijital manometrelerin kalibrasyonu en fazla 6 ay içerisinde yaptırılmış olacaktır.) İhale Komisyonu’na verilecektir.

ÇALPARA ÇEKVALF, HİDROLİK FRENLİ ÇEKVALF, TİLTİNG ÇEKVALF, DİP KLEPESİ, VANTUZ (DARBESİZ DİNAMİK) VANA, AKTÜATÖR KUMANDALI İĞNE VANA İÇİN;
- “Basınçlı Kaplar Yönetmeliğine” uygun döküm yapıldığına dair Dökümhane belgesi,
- Ürün üzerinde kullanılan kauçuk malzemelerin tamamı ve kullanılan boya 98/83/EC İçme Suyu Direktifi, İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik, Su Kirliliği Yönetmeliği ve İçme Sularının Kalitesi Yönetmeliğine uygun olarak WRAS İçme Suyu Onay Belgesi.

TÜM VANALAR, ÇEKVALFLER, DEMONTAJ PARÇALARI, DİP KLEPESİ, PİSLİK TUTUCU ( sıra no: 44-55 “dahil”) İÇİN:
- TS EN 12266-1 standardına uygun olarak teknik şartnamesinde belirtilen hidrolik testler yapılacaktır. Testler raporlanarak İhale Komisyonu’na sunacaktır.
- Her bir kalemden bir adet boyanmış yüzeyde EN ISO 2409 Standardına uygun olarak Çentik Testi yapılıp raporlanarak İhale Komisyonu’na sunacaktır.
- Boya kalınlığı ultrasonik boya kalınlığı ölçüm cihazı ile ölçülüp raporlanarak İhale Komisyonu’na verilecektir.
- Boyanın TS EN ISO 2409 veya ISO 2409 standardına göre Yapışma Test sonuçları İhale Komisyonu’na verilecektir.

FLANŞLI ULTRASONİK DEBİMETRE, DATALOGGERLAR VE ELEKTRONİK BKV KONTROLÖRLERİ İÇİN
Teknik şartname maddelerini tevsik eden Türkçe dilde hazırlanmış broşür, kullanım kılavuzu, vb. dokümanlar teklifleri ile birlikte ihale komisyonuna sunulacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

İhalede istekliler tüm vana kısımları için her türlü vana, pislik tutucu kısımları için her türlü pislik tutucu, demontaj parçası kısımları için her türlü demontaj parçası, su sayacı kısımları için her türlü su sayacı, debimetre kısımları için her türlü debimetre benzeri iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. 

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması: 
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı İSU Genel Müdürlüğü A Blok A206 numaralı oda adresinden satın alınabilir. 
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur. 

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İSU Genel Müdürlüğü A Blok A206 numaralı oda adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir. 

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür. 

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 
13. Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.


Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 

 

 



İSU Vana, Basınç Düşürücü, Debimetre ve Çeşitli Malzemeler Alacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower