Industrial Energy Systems EURASIA, 12 – 15 Mart 2020'de İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Industrial Energy Systems EURASIA, 12 – 15 Mart 2020'de İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Dergi: 1475       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/02/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Industrial Energy Systems EURASIA, 12 – 15 Mart 2020'de İstanbul'da Gerçekleştirilecek


Industrial Energy Systems EURASIA, Enerji, elektrik ve elektronik sektörleri, endüstriyel ve ticari alandaki teknoloji uygulamalarını 12 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında WIN EURASIA çatısı altında İstanbul TÜYAP’ta buluşturacak.

IES EURASIA’da Enerji Verimliliği Mottosu altında, elektrik enerjisi üretim sistemleri, güç tedariki, iletimi, dağıtımı, depolama, enerji ve bina otomasyonu, enerji yönetimi yanında enerji yönetimi konularına odaklanılacak.

Çeşitli coğrafyalardan elektrik elektronik sektörünün hitap ettiği farklı hedef sektörlerden ziyaretçiler ağırlanacak. Profil olarak mühendisler, satınalmacılar, proje yöneticileri, teknisyenler, devletin ilgili birimleri ve planlama bölümlerinden yoğun bir katılım bekleniyor.

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek “Jeneratör Özel Bölümü” ilk kez katılımcı ve ziyaretçilerle buluşacak. Şu ana kadar Aksa, Emsa, Arken, Güçbir, KJ Power, Genpower, Makelsan, İdea Makina, Toker Makina gibi jeneratör firmalarının dahil olduğu özel bölüm kapsamında Jenaratör alanındaki teknoloji ve yenilikleri de yakından izleme imkanı bulunacak.

Industrial Energy Systems EURASIA’da enerji depolama teknolojileri başta olmak üzere, enerji, elektrik ve elektroniklerinin tüm bileşenlerini bir araya getireceklerini belirten Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“Enerji verimliliği konusunda ziyaretçilerimize dijital yeniliklerle bütünleşmiş çözümler sunacağız. Katılımcı ve ziyaretçilerimiz enerji tüketiminin nerelerde yoğunlaştığını ve nasıl iyileştirmeler yapabileceklerini uygulama örnekleriyle deneyimleme fırsatı bulacak. Enerjide verimliliği artıracak türbinler, jeneratörler, şalt sistemleri, iletimi, dağıtımı ve akıllı şebeke sistemleri sunduğumuz çözüm önerileri arasında olacak. Fuar kapsamında, sektörü ihracat hedeflediği ülkelerle bir araya getirecek, sergilenen teknolojilerin ihracatına önemli katkılar sunacağız.

Geçtiğimiz Mart ayında 20 ülkeden 1400’e yakın katılımcıyı bir araya getiren WIN EURASIA’nın en önemli parçalarından biri olan IES EURASIA, yenilenen konseptiyle, 2020 yılında da Avrasya bölgesinin lider imalat sanayi fuarlarından olacak. Fuar kapsamında Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği tarafından sektörün gelecek vizyonuna katkı koyacak bir seminer ve ilk olarak üyelerinin yer aldığı özel sergi alanı da gerçekleştirilecek. Bunun dışında Hol 7’de bir Enerji Zirvesini de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Enerji verimliliği IES EURASIA’nın odaklandığı konuların başında geliyor. Bu yıl fuarla birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle Enerji Verimliliğini sektörün önde gelen isimleri ile konuşacağız.”



Industrial Energy Systems EURASIA, 12 – 15 Mart 2020'de İstanbul'da Gerçekleştirilecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower