MFİB Kontrolörlük Hizmetleri için ön seçim ilanı yaptı

MFİB Kontrolörlük Hizmetleri için ön seçim ilanı yaptı

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Etüt-Proje İhaleleri

Dergi: 1383       Kategori: Etüt-Proje İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 24/04/2018       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MFİB Kontrolörlük Hizmetleri için ön seçim ilanı yaptı


Merkezi Finans ve İhale Birimi'nce gerçekleştirilecek olan; Geri Gönderme Merkezleri için Kontrolörlük Hizmetleri İhalesi ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihale (EuropeAid/139311/IH/SER/TR) için ön seçim son başvuru tarihi 28 Mayıs 2018 saat 17.00 olarak ilan edildi. Ön seçim başvuru formları; http://ec.europa.eu/europeaid/prag/annexes.dochapterTitleCode=B [2] adresinden temin edilebilir. Ön seçim dokümanlarının yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar aşağıdaki adrese verilmesi gerekiyor.
Merkezi Finans ve İhale Birimi
Sn. Selim Uslu (PYG-MFİB Başkanı)
T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok,
İnönü Bulvarı No: 36, 06510 Emek/Ankara, TÜRKİYE
Gösterge bütçesi 4.000.000 € olan ihalenin finansmanı, AB genel bütçesi 22.02.03.01 no.lu IPA bütçe kaleminden sağlanacak. İşin süresi 36 ay olarak belirlendi.
Projenin genel amacı, Türkiye'nin içişlerindeki yasal ve idari çerçeveyi AB müktesebatı ve AB standartları doğrultusunda geliştirerek vize serbestisi yol haritasının uygulanma sürecini hızlandırmak olacak. Proje kapsamında saha kontrolörlük hizmetleri ve sözleşme yönetimi hizmetleri sağlanacak.
Seçilecek danışma firma, Adana, Kütahya, Malatya, Niğde İlleri'nde kurulması planlanan 400 kişilik, Şanlıurfa İli'nde 600 kişilik ve Balıkesir İli'nde 200 kişilik betonarme geri gönderme merkezlerinin inşaatına yönelik kontrolörlük hizmetleri sağlayacak.
* Yatırımlar Dergisi 1381 (GB)



MFİB Kontrolörlük Hizmetleri için ön seçim ilanı yaptı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı