Odeabank Müşterileri Marsh Güvencesiyle Sigortalanacak

Odeabank Müşterileri Marsh Güvencesiyle Sigortalanacak

Dergi: 1464       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/12/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Odeabank Müşterileri Marsh Güvencesiyle Sigortalanacak


 

Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Odeabank, müşterilerinin sektör kaynaklı risklerini etkin bir şekilde yönetmeleri için sigorta ve risk danışmanlığı çözümleri sunan Marsh Türkiye ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

ODEABANK, sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh Türkiye ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında müşterilerine yangın, alacak sigortası, nakliyat, siber güvenlik, yönetici sorumluluk, sağlık gibi pek çok branşta sigorta ürün ve hizmetleri sunacak.

Odeabank müşterileri, ihtiyaç duydukları tüm ticari sigorta ürünlerine, hızlı ve kolay bir şekilde Odeabank şubelerinden ulaşabilecek.

Bankasürans alanında örnek iş birliği

İş ortaklığı ile ilgili konuşan Marsh Türkiye Eş CEO’su Yeşim Aksüt, şunları söyledi. “Türkiye’deki 50 yıllık bilgi birikimimiz ve 100 yılı aşkın küresel tecrübemizle Odeabank müşterilerinin sigorta ve risk danışmanlığı alanında çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Odeabank ile uzun zamandır bu projenin altyapısını geliştirmek için çalışıyorduk; sonuçta başarılı ve sektöre örnek olacak nitelikte bir çalışma gerçekleştirdik. Bu zaman çerçevesinde yakaladığımız sinerji ve kurguladığımız başarılı yönetişim modeliyle Odeabank müşterilerinin ticari işlemlerine eşlik eden ve risklerini en doğru şekilde kapsayan sigorta ve risk danışmanlığı çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz strateji ile bankasürans alanında örnek olacağımızı düşünüyoruz.”

Öncü: “Müşterilerimize en kaliteli ve doğru sigorta hizmetini sunacağız”

Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü ise iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada; “Odeabank olarak önceliğimiz, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları tüm bankacılık hizmetlerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak. Risk yönetimi konusunda Marsh Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde müşterilerimize bankacılık hizmetleri dışında, sigorta ürünleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en kaliteli ve doğru sigorta hizmetini vermek amacıyla başlattığımız bu iş birliği ile müşterilerimizin hem risklerini en iyi şekilde yönetmelerini hem de en iyi sigorta hizmetini, en uygun maliyet ve kapsamla alabilmelerini sağlayacağız. Marsh Türkiye temsilcileri vasıtasıyla, mevcut bütün alternatifleri araştırarak müşterilerimize en iyi koşul ve fiyatta sigorta ürünlerini sunacağız” şeklinde konuştu.

Odea Bank Hakkında

Odea Bank A.Ş., 2 Ekim 2012'de 533 milyon TL ödenmiş sermaye ile faaliyete başlamıştır. Banka, 2018 yılı itibarıyla, 17 ilde 45 şubede 1088 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Odea Bank, toplam kredi ve toplam aktifler açısından diğer özel bankalar arasında 10. sırada yer almaktadır. Odea Bank'ın aktifleri 31.4 milyar TL, mevduatları 21.5 milyar TL, kredileri 18.7 milyar TL ve öz kaynakları 3.2 milyar TL'dir. Ağustos 2016 itibarıyla International Finance Corporation (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)’nın da hissedarları arasında bulunduğu Odea Bank A.S.'nin çoğunluk hissedarı Banka Audi sal’dır.

 



Odeabank Müşterileri Marsh Güvencesiyle Sigortalanacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower