Orbi City projesinde Mesa İmalat Tünel Kalıp Sistemi kullanılıyor

Orbi City projesinde Mesa İmalat Tünel Kalıp Sistemi kullanılıyor

Dergi: 1528       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 05/03/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Orbi City projesinde Mesa İmalat Tünel Kalıp Sistemi kullanılıyor


Mesa İmalat kalıp ve iskele sistemleri ile prestijli projelerde yer almaya devam ediyor.

Dünya’nın en büyük otel kompleksi olan ORBI CITY projesinde Mesa İmalat’ın Tünel Kalıp Sistemi kullanılıyor.

MESA İMALAT İSKELE - Ankara Sincan

MESA İMALAT Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1978 yılında, MESA Şirketler Grubu’nun bir üyesi olarak Ankara’da kurulmuştur. Başlangıçta tünel kalıp sistemi tasarımı ve üretimi yapmak üzere kurulmuş olan MESA İMALAT, kısa bir süre içinde, diğer teknolojik kalıp ve iskele sistemlerini de ürün profiline katmıştır.

Bugün 30.000 metrekare kapalı, 105.000 metrekare açık alanda kurulu olan tesislerde, ISO 9001 güvencesi ve ileri teknoloji ile yüksek kalitede üretim yapılmaktadır. MESA İMALAT bugün Avrupa’nın en büyük çelik kalıp üretim tesislerinden biri haline gelmiştir. Yılda 200.000 metrekare çelik kalıp sistemi, 300.000 metrekare ahşap yüzeyli kalıp sistemi, 1.000.000 metreküp iskele ve döşeme kalıbı sistemi üretebilen kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi ile MESA İMALAT, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda önemli bir yer elde etmiştir.

MESA kalıp ve iskele sistemleri bugüne kadar 5 kıtada, 55 ülkede pek çok önemli inşaat projesinde tercih edilmiştir. Özellikle tünel kalıp sistemi üretiminde MESA İMALAT dünya çapında lider firma pozisyonuna ulaşmıştır.

MESA İMALAT, mühendislik birikimi ve deneyimini yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, ürünlerini sürekli olarak geliştirmiş ve üst düzey üretim teknolojileri kullanarak hayata geçirmiştir.

Dünyaca onaylanmış sertifikalı ve yüksek kaliteli ürünleri, sınırsız teknik desteği ve satış sonrası servisi ile tanınan MESA İMALAT, müşteri memnuniyeti ilkesinden ve kalitesinden taviz vermeden inşaat sektörüne güvenle hizmet vermeye devam etmektedir.



Orbi City  projesinde Mesa İmalat Tünel Kalıp Sistemi kullanılıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower