Poelsan, 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor

Poelsan, 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor

Dergi: 1531       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 24/03/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Poelsan, 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor


Poelsan, başta Rusya, Peru, Kazakistan Tunus olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu’da 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın gündem maddesinin bir yıldan beri koronavirüs olduğu bir dönemde istihdamı daha da genişleterek ülke ekonomisine ve ihracatına katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını dile getiren Poelsan Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Dağdelen Gür, “Şu günlerde hayatımız, ekonomik faaliyetlerimiz, pandemiyle birlikte alınan tedbirlere göre belirleniyor. Pek çok işletme pandemi nedeniyle faaliyetlerini durdururken Poelsan olarak üretimi artırmaya ve istihdamı hem korumaya hem de artırmaya yönelik adımlarımızı attık. Her çalışanımıza ihtiyacımız oldu.” dedi.

Beş yüz kişinin üzerinde istihdam sağladıklarını belirten Yeliz Dağdalen Gür, büyük bir aile olduklarını, bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını ve ülkemize sağladıkları katma değerden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Poelsan, 1994 yılında henüz ülkemizde üretimi yapılmadığı için ithal edilen Polietilen Kangal Boru Bağlantı Adaptörlerini, kendi tesisinde üreterek piyasaya sunan ilk firma olmuştur.

Poelsan ürünleri, başta peyzaj sektörü olmak üzere, içme suyu şebekelerinde, tarım alanlarında, seralarda, damla sulama sistemlerinde güvenle kullanılabilmektedir.

Poelsan, 67.880 m² alanda yıllık 10.522 ton plastik işleme kapasitesiyle üretim yapmaktadır. Poelsan, yurt içinde tüm illere yayılmış yaklaşık 400 bayi ile çalışmakta ve 75 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Poelsan, 2.000’in üzerinde ürün çeşidine sahiptir ve sektördeki yeniliklere bağlı olarak mevcut ürün çeşidini sürekli olarak arttırmayı ve sektöründe bir dünya markası olmayı hedeflemektedir.

 



Poelsan, 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower