Polinet Polikarbonat Panelleri, Dış Mekan için Çözümler Sunuyor

Polinet Polikarbonat Panelleri, Dış Mekan için Çözümler Sunuyor

Dergi: 1471       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 24/01/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Polinet Polikarbonat Panelleri, Dış Mekan için Çözümler Sunuyor


Günümüz kapalı alanlara sahip bina çatı ve cepheleri dışında açık spor alanları, açık alan müze ve ören yerleri, pazar alanları, otobüs, tren garı, havaalanı gibi toplu ulaşım yapılarının terminal kısımları, otobüs bekleme durakları, yayalar için yürüme yolları, otopark alanları, benzin istasyonları, ibadet yapılarının avluları, yapıların saçak, sundurma kaplamaları, teras, balkon alanları gibi çok çeşitli dış mekanlarda taşıyıcı konstrüksiyon oluşturularak çatı veya cephe kaplama malzemeleriyle  kaplanmaktadır. Böylece kar, yağmur, güneş gibi hava şartlarına karşı dış mekanlar korunaklı hale getirilmektedir.  

Kaplama malzemesi olarak polikarbonat ürünler kolayca form alabilmesi, hafif olması, ışık geçirgenliğine sahip olması, yüksek estetik görünüm sunması ve UV korumalı olması gibi nedenlerle tercih edilmektedir. 

Piyasadaki geleneksel polikarbonat malzemelerden farkı ürün konseptine sahip olan Polinet, geniş ürün yelpazesi ile dış mekan kaplamalarında mükemmel sonuçlar veriyor. Özellikle Megalux ve Newlux markalı ürünleri, dış mekan kaplamalarında gösterdikleri yüksek ürün performansı ve sistem çözümleriyle mükemmel sonuçlar sunuyor. Bu ürünler, sahip oldukları özel formlar sayesinde birbirlerine herhangi bir bağlantı aksesuarı ihtiyacı olmadan kilitlenerek, kaplanacak alana yekpare ve kesintisiz bir şekilde hızlı, kolay, ekonomik uygulama avantajları sunuyor. Megalux ve Newlux markalı polikarbonat ürünler rüzgar, kar, dolu yüklerine karşı çok iyi direnç gösteriyor. Çok iyi ışık geçirgenliğe sahip olan Megalux paneller, farklı renk alternatifleriyle yatırımcısına düşük maliyetli, yüksek kaliteli çözümler sunmaktadır. 

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ POLİNET

Yurt içinde Laodikya Kilisesi ören alanında; Samsun, Bandırma, Soma, Divrindi, Kütahya ve Fatih belediyelerinde pazar ve yürüyüş alanlarında; Kütahya’da üst geçitte; İstanbul Havaalanı otobüs terminalinde, birçok benzin istasyonu kanopilerinde, Kocaeli AVM saçak kaplamalarında; yurt dışında ise Dubai Port, Kerbela Havaalanında, Kuweyt All Jaleeb Al Shuwaikh Yount Sport Center’da, Mısır Macoil benzin istasyonlarında, Kamerun Japoma Stadyumu gibi birçok prestijli projede Polinet ürünleri kullanıldı. 

Uluslararası kalite belgelerine sahip olan ayrıca yüzde yüz geri dönüşüm ve sıfır atık özelliğiyle çevreci bir malzeme olan Polinet polikarbonat panelleri, dış mekan mimari yapılar için en doğru sistemsel çözümleri sunuyor.



Polinet Polikarbonat Panelleri, Dış Mekan için Çözümler Sunuyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower