QNB Finansleasing Avrupa’nın en büyük 50 leasing şirketi arasında

QNB Finansleasing Avrupa’nın en büyük 50 leasing şirketi arasında

Dergi: 1345       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 27/07/2017      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


QNB Finansleasing Avrupa’nın en büyük 50 leasing şirketi arasında


QNB Finansleasing, 449 milyon Euro’luk yeni iş cirosu ile Avrupa Leasing Şirketleri Derneği Federasyonu’nun “en büyük 50 leasing şirketi” listesine girdi.

QNB Finansbank, Avrupa Leasing Şirketleri Federasyonu’nun “en büyük 50 leasing şirketi” listesine girdi. Listeye bu yıl ilk defa giren QNB Finansleasing, 449 milyon Euro’luk yeni iş cirosu ile 47’nci sırada yer aldı.

Hızlı bir büyüme grafiği ve hizmet kalitesi ile listede yer almayı başardıklarını belirten QNB Finansleasing Genel Müdürü Metin Karabiber “Büyüme iştah ve hedefimiz hız kesmeden devam ediyor“ dedi.

Avrupa Leasing Şirketleri Federasyonu’nun, kendilerini ilk 50 firma içinde ilan etmesinin kendilerini daha da motive ettiğini belirten Metin Karabiber, şirket hedefleri hakkında şu bilgileri verdi:

“Yeni iş üretiminde 2017 ilk üç aylık pazar payımız yüzde 10. QNB Finansleasing olarak iş ve inşaat makinaları olmak üzere gayrimenkul, güneş enerjisi, tekstil ve metal iş kolları öncelikli sektörlerimizi oluşturuyor. Son zamanlarda yenilenebilir enerji ilgi alanımızda. Şu ana kadar yaklaşık 100megavatlık güneş enerjisi finansmanı yaptık. İlerleyen zamanlarda güneş enerjisinde daha çok yatırımlar olacaktır ve bu yatırımlar Türkiye’nin büyümesinde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Tarım makinalarına yönelik leasing işlerini önceliklendirmek istiyoruz”.

Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği yaparak KOBİ’lere KGF destekli leasing hizmeti vermeye başladıklarını da hatırlatan Karabiber “Yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra diğer finansman araçlarına göre çok daha uzun vadelerde kullanılabilen leasing oldukça avantajlı bir finansman modeli olarak dikkat çekiyor” diye konuştu.

 



QNB Finansleasing Avrupa’nın en büyük 50 leasing şirketi arasında




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower