Robsys, SolarEX İstanbul Fuarı’na Katıldı

Robsys, SolarEX İstanbul Fuarı’na Katıldı

Dergi: 1685       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 17/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Robsys, SolarEX İstanbul Fuarı’na Katıldı


15 yılı aşkın süredir güneş enerjisi santrali temizlik robotu alanında faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider, Avrupa’nın en hızlı büyüyen üretici firması Robsys, güneş enerjisi sektöründeki lider konumunu güçlendirmek ve yenilikçi çözümlerini sunmak amacıyla 16. Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
 
 
4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda Robsys, sektördeki en son teknolojiye sahip ve çevre dostu güneş enerjisi santrali temizlik robotlarını tanıtarak dikkatleri üzerine çekti. Şirketin uzman ekibi, ziyaretçilere interaktif ürün sunumları gerçekleştirerek güneş enerjisiyle ilgili yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Fuar kapsamında, Robsys Yurt içi Satış Müdürü Tuğrul Çağatay, ‘GES sektörünün Sürdürülebilirliğinde Temizliğin Rolü’ konulu ilham verici bir sunum gerçekleştirdi. Tuğrul Çağatay gerçekleştirdiği sunumda “Temiz enerji hedeflerimize ulaşmak için, güneş enerjisi sektöründe sadece yenilikçi teknolojilere yatırım yapmak yeterli değildir. GES santrallerinin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması da büyük önem taşımaktadır. Bu, yalnızca enerji verimliliğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliği de destekler. Robsys olarak, güneş enerji santrallerinin düzenli olarak temizlenmesinin önemini vurgulamaya ve sektörde bilinçlendirme çalışmalarını teşvik etmek amacıyla sektörel fuar ve etkinliklere katılmaya devam edeceğiz” dedi.

Robsys Genel Müdürü Turgut Çağatay ise fuara ilişkin yaptığı açıklamada “SolarEX Fuarı, güneş enerjisi sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren önemli bir platform. Bu yıl da katılımımızla sektördeki lider konumumuzu pekiştirmeyi amaçladık. Yenilikçi ve sürdürülebilirliği odağa alan güneş enerjisi santrali temizlik robot çözümlerimiz ile paydaşlarımız ve ziyaretçilerle etkileşim halinde olmak ve sektördeki en yeni gelişmeleri takip etmek bizim için son derece değerliydi. Katılımcıların ilgisini memnuniyetle karşılıyor ve güneş enerjisiyle ilgili gelecekteki projelerde iş birliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Robsys’in güneş enerjisi sistemlerinde kullanılmak üzere sergilediği yüksek performanslı GES temizlik robotları fuar boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
 
 
 
 


Robsys, SolarEX İstanbul Fuarı’na Katıldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı