SOLAREX İstanbul 2-4 Nisan'da İstanbul Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açacak

SOLAREX İstanbul 2-4 Nisan'da İstanbul Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açacak

Dergi: 1475       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/02/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


SOLAREX İstanbul 2-4 Nisan'da İstanbul Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açacak


Dünyanın en büyük enerji devlerinin bulunduğu binden çok markanın temsil edildiği SOLAREX İstanbul içi geri sayım başladı.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteklediği ve 13.'sü düzenlenecek SOLAREX İstanbul 2-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Güneş enerjisi sektörünün uluslararası ilk ve tek fuarı olan SOLAREX İstanbul; Amerika Birleşik Devletleri’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar 5 kıtada 10’dan fazla yurtdışı fuara katılarak ve tanıtım faaliyetlerini sürdürerek gerçekleştirdiği güçlü bağlantılarla nitelikli ve yoğun bir ziyaretçi kitlesi hedefliyor.

Dünya çapındaki solar örgütleri ile güçlü bağlantılarının ülkemizdeki solar sektörüne katkı ve güç sağlaması amacı ile MESIA/ ORTA DOĞU Güneş Enerjisi Derneği, EUEA/ UKRAYNA Enerji Ajansı, ESTELA/Avrupa Güneş Enerjisi Elektrik Birliği, BNEF/ Bloomberg New Energy Finance yetkililerini fuarda ağırlayacak.

IBESA/ Uluslararası Akü ve Enerji Depolama Birliği, TAITRA/ Tayvan Enerji Ajansı, IRREA/ İran Yenilenebilir Enerji Derneği de SOLAREX İstanbul’u destekleyen örgütler arasında yerini aldı.

Yine ülkemizin en önemli solar örgütlerinden GÜNDER/ Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu,
GÜYAD/ Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği, ODTÜ GÜNAM/ Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin yanı sıra T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki İZKA/İzmir Kalkınma Ajansı katılımları ile fuarı güç katacaklar.

Ayrıca Türk Hava Yolları’nın resmi ulaşım sponsoru olduğu SOLAREX İstanbul’un yurtdışı katılımcı ve ziyaretcilerinin % 15 indirim hakları da mevcut.

Daha Fazla Bilgi İçin;
Nehir ÇETİNER, Kurumsal İletişim Müdürü Direkt Tel: 0212 604 5103 Mobil: 0532 616 2628



SOLAREX İstanbul 2-4 Nisan'da İstanbul Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı