SSB Kontrol Botu için Sözleşme İmzaladı

SSB Kontrol Botu için Sözleşme İmzaladı

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Makine İhaleleri

Dergi: 1425       Kategori: Makine İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 20/02/2019       İhale Aşaması: Sonuçlandı
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


SSB Kontrol Botu için Sözleşme İmzaladı


Savunma Sanayii Başkanlığınca (SSB) gerçekleştirilecek olan; “Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 adet Kontrol Botu Projesi” ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Ares Tersanesi arasında 105 adet Kontrol Botu Projesi için 19 Şubat 2019 tarihinde sözleşme imzalandı.
İmza törenine Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Prof. Dr. İsmail Demir, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Ares Tersanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Kalafatoğlu, Ares Tersanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Yonca Kotiloğlu ve Ersan Kotiloğlu, Ares Tersanesi Üretim Müdürü Oğuzhan Pehlivanlı ve Ares Tersanesi Proje Müdürü Azmi Ağırbaş katıldı.
İnşa edilecek 105 adet kontrol botundan ilkinin 2020’de hizmete girmesi planlanıyor. Çevre denizlerimizde ve iç sularda görev yapacak Kontrol Botları ile düzensiz göçle mücadelede, arama/kurtarma faaliyetlerinde, kaçakçılıkla mücadelede ve denizden emniyet/güvenlik görevlerinde önemli bir kabiliyete sahip olunacak.



SSB Kontrol Botu için Sözleşme İmzaladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı