Smart Energy Pazarlama Grup Müdürü Fatih Serdar Çelik oldu

Smart Energy Pazarlama Grup Müdürü Fatih Serdar Çelik oldu

Dergi: 1352       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/09/2017      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Smart Energy Pazarlama Grup Müdürü Fatih Serdar Çelik oldu


Yenilenebilir enerji sektörünün yatırımcı şirketlerinden Smart Energy’nin Pazarlama Grup Müdürlüğü’ne Fatih Serdar Çelik getirildi.

Kendisine ait güneş enerjisi santrallerinin yanı sıra Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli fabrikasını kurarak yenilenebilir enerji sektöründe büyümesini sürdüren Smart Energy’nin Pazarlama Grup Müdürlüğü’ne Fatih Serdar Çelik getirildi. Çelik, Smart Energy bünyesindeki tüm markaların pazarlama ve iletişim faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.

İnşaat Mühendisi olan Çelik, İngiltere’de Southampton Üniversitesi MBA eğitiminin ardından kariyerine 2013 yılında BankEuropa Bireysel Bankacılık Pazarlama Departmanı’nda başladı. Daha sonra Akbank Kredi Kartları Pazarlama Departmanı’nda çalışmaya başlayan Çelik, sırasıyla Kredi Kartları Portföy ve Kampanya Yöneticiliği, Axess Kredi Kartı Ürün Müdürlüğü, Kredi Kartları Müşteri Kazanımı Grup Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2016 yılında, Amerika’da Massachusetts Institute of Technology (MIT University) Yönetim programı ve Sabancı Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans programlarından mezun oldu. Fatih Serdar Çelik, Bankacılığın ardından, Smart Energy ile birlikte güneş enerjisi sektörüne giriş yaptı.

SMART ENERGY GROUP HAKKINDA

Yenilenebilir enerji sektöründeki faaliyetlerine 2009 yılında Bulgaristan’da başlayan Smart Energy Group, halen Romanya, Yunanistan ve Türkiye’de hizmet vermektedir. Smart Energy Group, mühendislik, danışmanlık, satın alma ve inşaat (EPC) firması olarak verdiği hizmetlerin yanı sıra yatırımcı olarak da güneş enerjisi sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktadır. Smart Energy Group’un kendi GES (Güneş Enerjisi Santrali) yatırımları, 2017 yılı itibariyle yurtiçi ve yurtdışında toplam 100 MWp’e yaklaşmış durumdadır. Smart Energy Group, kalitesini TUV SUD sertifikası ve Bureau Veritas’tan ISO 9001:2008 sertifikası belgelemiştir. Türkiye’de ve Avrupa’da büyümeye devam eden Smart Energy Group, stratejik ortağı SUMEC’in Phono Solar markasını üreteceği Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Tembelova’daki fabrikası ile, yurtiçi ve yurtdışı talepleri karşılayabilecektir.

 



Smart Energy Pazarlama Grup Müdürü Fatih Serdar Çelik oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı