Vermeer REW İstanbul’da yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor

Vermeer REW İstanbul’da yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor

Dergi: 1369       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 18/01/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Vermeer REW İstanbul’da yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor


Vermeer 5 yıldır aralıksız katılım gösterdiği REW İstanbul’da yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor

Zaman içinde özenle inşa edilen Vermeer 60 yılı aşkın süredir altyapı, tarımsal ve doğal kaynak yönetimi sektörlerinde edindiği tüm tecrübelerini müşterilerinin ihtiyaçlarına en doğru cevapları verecek şekilde aktarmaktadır.

Günümüzde Vermeer 60 dan fazla ülkede 2.800 den fazla çalışanı ile ünlü “Vermeer Mile” tesisi Amerika Pella IOWA eyaletinden tüm dünyaya 500 den fazla bayilik ile ulaşmaktadır. Avrupa, Orta Doğu, Afrika bölgelerine Hollanda’da hizmet veren VEMEA tesisi ve Türkiye’de hizmet veren tek yetkili olarak satış, servis, yedek parça ve teknik destek hizmetleri ile Vermeer Makina Ankara merkezinden tüm Türkiye’ye ulaşmaktadır.

REW İstanbul’a 5 yıldır aralıksız katılan Vermeer, fuarın sektörün seçkin ve öncü diğer firmaları için eşsiz bir buluşma noktası olduğunu ve aynı zamanda sektörde faaliyet gösteren ve geri dönüşüm konusunda en güncel, en son teknolojilere ulaşmak isteyen ziyaretçiler için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti. REW İstanbul’u geri dönüşüm çevre teknolojileri ve atık yönetimi alanında Türkiye'nin en önemli fuar organizasyonu olarak değerlendiren Vermeer, fuarda 14.Salon A-32 nolu standında ürünlerini sergileyecek.

Fuarda Sergilenecek Markaların İsimleri: BC1000XL- RTX250- S450TX

Fuarda Sergilenecek Ürünlerin Özellikleri:

BC1000XL Ağaç Yongalama Makinası: Budama sonucu oluşan atıkların yongalanarak kompost üretiminde kullanılmasını sağlamak amacı ile Max. 30cm çapına kadar ağaçları yongalama kapasitesine sahip 74 Hp gücünde dizel kendinden motorlu olarak çalışan ve saate 9-30 m³ çıktı kapasitesine sahip mobil ağaç yongalama makinası.

RTX250 Kanal Açma Makinası: Peyzaj düzenleme işlerinde toprak zeminlerde yardımcı ekipman olarak kullanılan 120 cm derinlik ve 20 cm genişliğe kadar kanal kazma kapasitesine sahip 25 Hp Benzinli motor ile çalışan kanal kazı makinası.

S450TX Mini Yükleyici: 40 dan fazla ataçman ile 10 dan fazla farklı işi tek bir makina ile yapabilme imkanı sunan kolay değiştirilebilir ataçmanlı 25 Hp dizel motorlu yardımcı ekipmanımız olarak sunulan Mini Yükleyici.



Vermeer  REW İstanbul’da yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı