Hareket Proje Taşımacılığı, uluslararası ofislerine Ukrayna’yı da ekledi

Hareket Proje Taşımacılığı, uluslararası ofislerine Ukrayna’yı da ekledi

Dergi: 1452       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/09/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Hareket Proje Taşımacılığı, uluslararası ofislerine Ukrayna’yı da ekledi


60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, global bir marka olma vizyonu çerçevesinde uluslararası ofislerine Ukrayna’yı da ekledi.

Hareket, Ukrayna’nın Kiev şehrinde açtığı yeni ofisiyle vinç kiralama, ağır kaldırma, ağır taşıma, rüzgâr türbin kurulum, elektrik-mekanik montaj konularındaki tecrübesini Ukrayna pazarına taşıyacak.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu, “Uzun yıllardır gerek Türkiye’de gerekse dünyada önemli projelere imzamızı atıyoruz. Yeni ofisimizle hedefimiz Ukrayna’daki büyük ölçekli projelerde yer alarak uzmanlığımızı yansıtmak. Ukrayna pazarında bu anlamda büyük bir boşluk var. Büyük ölçekli projeler için yüksek kapasiteli ekipman ihtiyacı çok fazla. Biz de Hareket olarak yüksek kapasitemiz ve güçlü teknik altyapımızla bu ihtiyaçlara anahtar teslimi çözümler sunacağız. Ukrayna pazarında EPC yüklenicileri, petrol ve gaz üreticileri, rüzgâr ve enerji (güç) üreticileri, mekanik müteahhitler ve inşaat şirketleri gibi farklı sektörlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

Hareket, Türkiye’de İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin’de bulunan ofisleri, yurtdışında ise Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve İspanya ve Ukrayna’daki ofislerinin yanı sıra Azerbaycan, Cezayir ve Güney Kore’de bulunan acenteleri vasıtasıyla çalışmalarını sürdürüyor.



 Hareket Proje Taşımacılığı,  uluslararası ofislerine Ukrayna’yı da ekledi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı