TransRussia Fuarı, 12-14 Nisan 2021'de Moskova'da düzenlenecek

TransRussia Fuarı, 12-14 Nisan 2021'de Moskova'da düzenlenecek

Dergi: 1533       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 08/04/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TransRussia Fuarı, 12-14 Nisan 2021'de Moskova'da düzenlenecek


25. Uluslararası Taşıma ve Lojistik Hizmetleri, Depo Ekipmanları ve Teknolojileri TransRussia Fuarı, 12-14 Nisan 2021 tarihleri arasında Moskova'da Crocus Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Fuara, karayolu, demiryolu, su ve hava yolu ile mal taşımacılığı, nakliye hizmetleri, terminal ve limanlarda kargo işlemleri, finansal hizmetler ve malların gümrük işlemleri, entegre lojistik hizmetleri, çözümler için hizmet veren 200'den fazla firmanın katılması bekleniyor. 

Küresel lojistik ve ilgili endüstrilerde önde gelen 200'den fazla şirket Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya gelecek. 
 

 

Resmi Site Linki: http://www.transrussia.ru/Home

TransRussia, Krasnogorsk / Moskova'da yılda bir kez düzenlenen uluslararası nakliye, transit ve lojistik ticaret fuarıdır. Rusya, Avrasya için ulaşım hizmetleri ve ulaşım merkezi için kilit bir pazardır. Bu nedenle fuar her yıl Rusya, BDT ve Baltık Devletleri'nin önde gelen profesyonellerini cezbetmektedir. Nakliye ve nakliye hizmetleri, kargo elleçleme ekipmanı ve yazılımları alanındaki tüm çözümleri gösterir, ancak öncelikle kargo taşımacılığı hizmetlerine odaklanır. Ulusal ve uluslararası katılımcılar, ticari ve yolcu trafiği alanında yükleme ve boşaltma için lojistik, taşıt üretimi ve modernizasyonu, inşaat ve makine ve teçhizat alanlarında teknoloji ve hizmetler dahil olmak üzere taşımacılık sektörünün en son başarılarını sunacaklar. TransRussia, ziyaretçilere Rus ulaştırma pazarında başarılı bir dayanak oluşturan şirketler hakkında bilgi verme, pazardaki olası boşlukları fark etme ve rakiplerin hangi noktalarda kurulmuş olduğunu gösterme fırsatı sunuyor. Ayrıca, potansiyel iş ortakları ve nakliye endüstrisinin müşterileriyle buluşmak için mükemmel bir yoldur. Rusya ulaştırma sisteminin geliştirilmesinde ana konular ele alınmakta ve taşımacılık ve lojistik hizmetleri için küresel pazardaki lojistik konularla başarılı bir şekilde başa çıkmak amacıyla farklı ulaştırma modları arasındaki etkileşim için yeni bilgi sistemleri geliştirilmektedir

 



 TransRussia Fuarı, 12-14 Nisan 2021'de Moskova'da  düzenlenecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı