Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Dergi: 1606       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/10/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı


Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara yapılan atamalarla ilgili kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Buna göre; Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Devlet Yardımları Genel Müdürlüğüne, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Murat Deliçay atandı. Murat Deliçay'dan boşalan göreve ise Tolga Balcı getirildi.

Türkiye Elektrik İletişim AŞ Genel Müdürlüğü'nde açık buluann 1. Bölge Müdürlüğü'ne 20. Bölge Müdürü Murat Türk, 11. Bölge Müdürlüğü'ne İhsan Kılıçoğlu atandı.

İller Bankası Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Erdoğan Topcu ve Onuray Gözütok getirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliğe, müfettiş Fulya İnci atandı.

Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kaya ile Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alındı.

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bülent Güngör, Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Zeren, Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İsa Gülgür, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Zafer Bektaş, Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Karaman İl Müdürü Ali Osman Kaşıkcı ile Tarım ve Orman Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Dursun Kelkit görevden alınırken, Dursun Kelkit'ten boşalan müdürlüğe Yaşar Güçlü atandı.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6982212366339854336

 

 



Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower