Coşkun Arıtma Irak'ta İçme suyu projesi gerçekleştirdi

Coşkun Arıtma Irak'ta İçme suyu projesi gerçekleştirdi

Dergi: 1548       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 01/08/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Coşkun Arıtma Irak'ta İçme suyu projesi gerçekleştirdi


Coşkun Arıtma yurtdışındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; Coşkun Arıtma, Irak Necef ilinde Necef Kaymakamlığı tarafından şehrin içme suyu ihtiyacının artırılmasına yönelik planlanan projeye göre 3.000 m3 (80 lt/sc) kapasiteli tam otomatik içme suyu tesisi için proje, elektrik, mekanik, test ve devreye alma çalışmalarını başarıyla tamamladı.

 

Coşkun Arıtma Sistemleri

 

2005 yılından itibaren imalat ve mühendislik anlamında çevre problemlerinde çözüm sağlayan uluslararası bir firma olan Coşkun Arıtma A.Ş.  konusunda uzman mühendis kadrosu ile projelendirme, imalat, montaj ve devreye alma şeklinde anahtar teslim işler yapıyor.

Üretim  kalitesini uluslararası sertifika belgeleri ile tescillendiren. Coşkun Arıtma A.Ş. NATO, IPA, UNDP gibi kuruluşların arıtma konusundaki projelerinde başarı ile çalışıyor.

Geniş ürün portföyü ile ekipman imalatı, anahtar teslim tesis, içme suyu arıtma, Biyolojik paket arıtma, endüstriyel arıtma, kimyasal arıtma, nehir suyu arıtma, betonarme atık su arıtma, Projelendirme-danışmanlık gibi hizmetleri alanında uzman ekibiyle birlikte sunmaya devam ediyor.  25 ila 10.000 kişilik, ihtiyaç duyulan kullanım alanına uygun kapasitelerde mobil paket arıtma tesisleri üretilebiliyor.  

Yurtiçi etkinliklerinin yanı sıra yurtdışındaki sektörde de yoğun faaliyet gösteren ve bu faaliyetlerini daha da artırmaya yönelik çalışmalar yürüten Coşkun Arıtım Sistemleri, 15 yıllık tecrübesi ile sektöründe hizmet veriyor.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6827472079839879168

 

 



Coşkun Arıtma Irak'ta İçme suyu projesi gerçekleştirdi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı