TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak: "Enerji Zirvesinde Hedef Yeni Ufukları Kucaklamak "

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak: "Enerji Zirvesinde Hedef Yeni Ufukları Kucaklamak "

Dergi: 1688       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 09/05/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak: "Enerji Zirvesinde Hedef Yeni Ufukları Kucaklamak "


Türkiye’de Enerji yönetimi ve verimliliği etkinlikleri kapsamında TÜSİAV “Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı” ve ATO “Ankara Ticaret Odası” tarafından desteklenen ve sektörün birbirinden değerli isimlerini bir araya getirecek olan, Türkiye Enerji Zirvesi “Enerjimizi Enerjinizden Alıyoruz” temasıyla , 14 Mayıs 2024 Salı günü Ankara Ticaret odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

 

TÜSİAV Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, tarafından Türkiye Enerji Zirvesi ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Türk sanayicisinin ve işadamlarının etkin rol üstlenebilmelerini ve örgütlülüklerini sağlayabilmek amacı ile, Küresel bir düşünce kuruluşu olan TÜSİAV , “Enerjimizi Enerjinizden Alıyoruz” temasıyla 14 Mayıs 2024 Salı  günü , ATO Meclis Salonunda gerçekleştirilecek TÜSİAV  Enerji Zirvesi; gücünü küresel yeniliklerden, öncü beyinlerden ve çığır açan iç görülerden alarak Enerji Zirvesi’ ne davet çağrısı yapıyor.

Zirvenin hedefine de vurgu yapan “ Yeni Ufukları Kucaklamak” isimli sloganımız , enerji alanında küresel iş birliklerine dair gelecek umutlarını güçlendirmek amacını taşıyor

 Sürdürülebilir geleceğe yönelik planlar oluşturmak için önde gelen sektör uzmanlarını, yenilikçi sorun çözücüleri ve son teknoloji çözümleri bir araya getiriyoruz. Geleceğin enerjisi ve sürdürülebilir kalkınmaya ilişkin Ankara’mızın  en büyük iş etkinliği hızla yaklaşıyor.

Enerjide yeni bir gelecek yaratmak için farklı ve cesaretle düşünmemiz gerekiyor.

TÜSİAV Enerji Zirvesi , türünün en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor. Elektrik Enerjisinden Temiz enerjiye, Yenilenebilir Enerjiden  küresel geçişin hızlandırıcısı olan endüstrinin bir araya geldiği yer burasıdır.

Ülkemizin  dört bir yanından, Enerji Uzmanlarının, yatırımcıların, kurumsal ortakların ve start-up'ların daha sürdürülebilir bir gelecek yaratmak için birlikte çalıştığı buluşmada, Yeni jenerasyonlar , yenilikçiler ve yatırımcıların yanı sıra, kamu ve özel sektör şirketleriyle de tanışabileceksiniz."

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7194293206388240384

 



TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak:




Linkedin

ABB

hakan plastik


nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı

hydropower

EIF Konferansı