Enerji Depolama Sistemleri Zirvesi, 8 Haziran'da Gerçekleştirilecek

Enerji Depolama Sistemleri Zirvesi, 8 Haziran'da Gerçekleştirilecek

Dergi: 1641       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/06/2023      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Enerji Depolama Sistemleri Zirvesi, 8 Haziran'da Gerçekleştirilecek


Küresel enerji tüketimi artarken, sektörde yeni nesil teknolojiler ile şekillenen geniş çaplı bir dönüşüm süreci yaşanıyor. Bu dönüşümün kalbinde yer alan enerji depolama sistemleri, sürdürülebilir bir gelecek inşa etme amacında kilit bir rol üstleniyor. Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarının şebekeye entegrasyonunda gereken esneklik ve dayanıklılığı sağlama potansiyeli, enerji depolama sistemlerini vazgeçilmez bir çözüm haline getiriyor.

Bu dönüşümün hız ve derinliğini anlamak ve tartışmak amacıyla, Huawei ve Partner EGS'nin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye ve EDİDER'in stratejik iş ortaklığı ile  Enerji Depolama Sistemleri Zirvesi düzenlenecek.

8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak zirvede, enerji depolamanın geniş kapsamlı yenilenebilir enerji ekosistemindeki rolü, Türkiye'de ve dünyada kullanımlarını belirleyen düzenleyici çerçeveleri, uluslararası uygulamaları ve yenilikçi iş modellerini enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin deneyim ve perspektifleri ışığında tartışılacak.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için bu linke tıklayınız 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7070293326465220608



 .



Enerji Depolama Sistemleri Zirvesi,  8 Haziran'da Gerçekleştirilecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı