Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Görevine Gökhan Ertürk Atandı

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Görevine Gökhan Ertürk Atandı

Dergi: 1538       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/05/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Görevine Gökhan Ertürk Atandı


Fibabanka A.Ş'de üst yönetim değişikliği yapıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Gökhan Ertürk'ün bugün itibarıyla bankada Ekosistem ve Platform Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı unvanı ile görevine başladığı bildirildi.

 

Gökhan Ertürk kimdir?

28.04.1970 tarihinde doğan Gökhan Ertürk, Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Programlama Bölümü diplomasına sahiptir. Aynı zamanda Orta Kademe Yöneticilik Bölümü’nde öğrenim görerek çift diploma sahibi olmuş, üçüncü lisans eğitimini aynı üniversitede Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü üzerine almıştır. Profesyonel kariyerine lisans eğitimi sürerken THY'de başlamıştır.

Çalışma hayatının sonraki dönemlerinde sırasıyla İktisat Bankası, Türk Ekonomi Bankası ve Akbank'ta yöneticilik görevleri üstlenen Ertürk, Denizbank bünyesinde İşletme ve Tarım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında ise Denizbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı. Ertürk, TURK Elektronik Para bünyesine katılmadan önce Nisan 2014'ten beri Şekerbank'ta Perakende Bankacılık ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyordu.



Fibabanka  Genel Müdür Yardımcısı  Görevine  Gökhan Ertürk Atandı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower