Gedik Kaynak, Afrika bölgesinde büyüyor

Gedik Kaynak, Afrika bölgesinde büyüyor

Dergi: 1573       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 25/01/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Gedik Kaynak, Afrika bölgesinde büyüyor


100’den fazla ülkeye ihracat yaparak her yıl Türkiye’de ‘Kaynak Malzelemeleri’ alanında ihracat birincisi seçilen Gedik Kaynak, Afrika bölgesinde de oldukça aktif. Ürün gamındaki neredeyse her ürünü bölgeye ihraç eden Gedik Kaynak, Afrika pazarında bu yılki satış hedefini fazlasıyla gerçekleştirdi. 2022 ve sonrasında da büyüme performansını sürdürmeyi, bölgedeki payını artırmayı hedefliyor.

1963 yılında kurulan Gedik Kaynak, yılda yaklaşık 100 bin ton üstün kaliteli örtülü kaynak elektrotları, gazaltı, tozaltı, özlü tip kaynak tellerinin yanı sıra redresörler, gazaltı ve tozaltı kaynak makineleri, inverter tip kaynak makineleri ve kaynak jeneratörleri üretiyor. 100’den fazla ülkeye ihracat yaparak her yıl Türkiye’de ‘Kaynak Malzelemeleri’ alanında ihracat birincisi seçilen GEDİK Kaynak, Afrika bölgesinde de oldukça aktif.

Ürün gamındaki neredeyse her ürünü bölgeye ihraç eden Gedik Kaynak’ın Afrika bölgesindeki en çok satan ürünleri rutil, bazik, sert dolgu elektrotlar ve telleri ile kaynak makineleri olarak sıralanıyor.

 

Büyük projeler

Diğer ülkelerde olduğu gibi Afrika pazarında da bayiileri üzerinden son kullanıcıya ulaşan Gedik Kaynak, bunun yanı sıra önemli devlet ihalelerini de kazanarak kaynak sektöründe pazardaki yerini koruyor. Gedik Kaynak’ın yakın zamanda aldığı en önemli ihalelerden bazıları Sahra çölüne döşenecek borular için boru hattı projesi, Fas’daki rüzgar tribünleri için inşaat projeleri ve Tunus’daki LPG gaz tüpleri için yapılması planlanan boru imalatı projesi olarak sıralanabilir.

 

Hızlı ve güçlü büyüme

Afrika bölgesinde Gedik Kaynak’ın tercih edilmesinin başlıca sebepleri arasında ürün çeşitliliği, tartışılmaz kalitesi, satış sonrasındaki hizmet ve tabii ki ürünler-prosesler hakkında kullanıcıya verdiği eğitimler var. 

Afrika pazarında bu yılki satış hedefi olan 12 Milyon doları fazlasıyla gerçekleştiren Gedik Kaynak, 2022 ve sonrasında da büyüme performansını sürdürmeyi, bölgedeki payını artırmayı hedefliyor.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6891702957595877377

 



Gedik Kaynak, Afrika bölgesinde büyüyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı