HİDROMEK’in Yeni Paletli Ekskavatörü HMK 500 LCHD En Zor Görevlere Hazır

HİDROMEK’in Yeni Paletli Ekskavatörü HMK 500 LCHD En Zor Görevlere Hazır

Dergi: 1534       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 13/04/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


HİDROMEK’in Yeni Paletli Ekskavatörü HMK 500 LCHD En Zor Görevlere Hazır


HİDROMEK’in H4 Serisine ait en yüksek tonajlı ekskavatörü HMK 500 LCHD, sahalarda yerini almak için hazır. Özellikle alt şaside yapılan revizyonlar, ağır hizmet tipi yapısının güçlendirilmesi ve geliştirilen teknolojisi sayesinde üstün dayanıklılık sunan HMK 500 LCHD, sağlam ve dengeli yapısı ile en zor çalışma şartlarında güçlü ve kesintisiz performans sağlıyor.

Maden, mermer ve büyük inşaat sahaları gibi en ağır çalışma koşullarının hakim olduğu sahalarda kesintisiz çalışma imkanı sunan HMK 500 LCHD paletli ekskavatör, ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık, üst düzey performans ve uzun ömürlü kullanımı sahaya taşıyor.

 

GÜÇLÜ, DAYANIKLI, DENGELİ

HMK 500 LCHD paletli ekskavatör, H4 Serisinde ağır hizmet tipi yapısının güçlendirilmesi ve geliştirilen teknolojisi sayesinde daha fazla dayanıklılık, maksimum performans, operatör konforu ve kullanım kolaylığı sunuyor. 3,2 metreküp kova kapasitesi ve 6,3 metre standart bom uzunluğu bulunan HMK 500 LCHD’de yer alan teknolojik donanımlar performansı ve üretkenliği artırıyor. HMK 500 LCHD sağlam ve dengeli yapısı ile kullanıcısına zorlu iş koşullarında sorunsuz ve sürekli çalışma imkanı sağlıyor.

 

DAHA SAĞLAM

H4 Serisinde daha mukavim malzemeler kullanılarak güçlendirilmiş arm, bom yapısı, yürüyüş takımları ve ataşman grubunda yapılan geliştirmeler sayesinde daha dayanıklı bir yapıya sahip olan HMK 500 LCHD; mermer, maden ocakları ve büyük inşaat sahalarında ihtiyaç duyulan gücü ve sağlamlığı sağlayarak yüksek performanslı ve uzun ömürlü kullanım sunuyor.

 

AĞIR SAHA ŞARTLARDA OFİS KONFORU

Operatörün rahat ve konforlu şekilde çalışmasını ve makineyi kolaylıkla kontrol edebilmesini sağlayan HMK 500 LCHD, ısıtmalı, hava süspansiyonlu ve 35 derece yatırılabilir koltuk, oransal kontrollü pedal ve joystick’ler, motor hızı kontrol tuşu, OPERA Kontrol Sistemi, dokunmatik operatör ekranı, tavan lambası, bardak tutucu, sıcak-soğuk dolabı gibi pek çok donanım ve seçenek sunuyor. FOPS özellikli kabine sahip makinede bulunan kırmızı tutamaklar, yan ve arka kameralar ile uyarı sistemleri hem kullanıcının hem de makinenin çevresinin güvenliğini sağlıyor.

 

 

HİDROMEK HAKKINDA

Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticilerinden  HİDROMEK, 1978 yılında Ankara’da kurulmuştur. Kurucusu Hasan Basri Bozkurt, faaliyetlerine tarım traktörleri için ataşman üretimiyle başlamıştır. Bu girişim, ilerleyen yıllarda bir adım daha ileriye götürülmüş ve Türk mühendisler tarafından tasarlanan ilk iş makinesi üretimi gerçekleştirilmiştir. Ürün gamının genişletilmesiyle büyüyen HİDROMEK’in bünyesinde şu an 2000'e yakın çalışan istihdam edilmektedir. Ayrıca; dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi yapmaktadır. Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesinde 1.400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde inşaatı devam eden HİDROMEK Üretim Üssü’nde, ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında ise daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapmaktadır. 

Dünyada 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek üzere İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK CE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmalarını kurarak faaliyete geçirmiştir.

İş makinesi tasarımı konusunda fark yaratan HİDROMEK, bu başarısını birçok ödülle taçlandırmıştır. HİDROMEK şu an, uluslararası düzeyde prestije sahip, toplam 20 adet tasarım ödülünün sahibidir. İş makineleri konusunda tüm dünyaya bilgi tedariki sağlayan ve sektöre referans oluşturan basın kuruluşu KHL Group’un, dünyada iş makineleri üreten en büyük firmaların sıralandığı uluslararası “Yellow Table” listesinde yer alan ilk ve tek Türk makine üreticisi HİDROMEK olmuştur.  “Yellow Table 2020” listesinde de yer alan HİDROMEK, listeye 7’nci kez girmiştir. HİDROMEK, İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) tarafından açıklanan, 2009-2019 yılları arasındaki verilere göre Türkiye’de aralıksız 11 yıl kazıcı yükleyici, 8 yıl hidrolik ekskavatör ve 2 yıl motor greyder satışlarında pazar lideri olmuştur.



HİDROMEK’in Yeni Paletli Ekskavatörü HMK 500 LCHD En Zor Görevlere Hazır




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower