HT Solar, Kırşehir’de ÇEMAŞ Döküm Güneş panellerini Tedarik Etti

HT Solar, Kırşehir’de ÇEMAŞ Döküm Güneş panellerini Tedarik Etti

Dergi: 1554       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/09/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


HT Solar, Kırşehir’de ÇEMAŞ Döküm Güneş panellerini Tedarik Etti


 

Çin devletine ait tek güneş paneli üreticisi olan HT Solar, Türkiye’nin enerjisini katma değere dönüştürdüğü projelerine her geçen gün yenilerini ekliyor. HT Solar, son olarak Kırşehir’de 6 MWp  kurulu güçteki ÇEMAŞ Döküm Sanayi güneş enerji santralinin güneş panellerini tedarik etti. 

 

İstanbul Tuzla’daki fabrikasında yıllık 1200 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip HT Solar, güneş panelleriyle işletmelerin ve Türkiye’nin enerjisine değer katmaya devam ediyor. HT Solar, sektörün öncü EPC firmalarından Solargüç Enerji Sistemleri’nin anahtar teslim kurulumunu yaptığı; Işıklar Enerji ve Yapı Holding iştiraklerinden Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.’nin Kırşehir’deki fabrikasına 15 bin 288 adet 400W Bifacial panel tedarik etti.

 

“Güneş enerjisini üretime ve sanayiye kazandırmaya devam edeceğiz”

Projeyle ilgili görüşlerini paylaşan HT Solar Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Kulaç, “HT Solar olarak, yer aldığımız projelerle birlikte; enerjimizi, teknolojimizi ve ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir tarafına ulaştırıyoruz.  Sektörün lider EPC firmalarıyla kurulan iş birlikleri ile en doğru sonuca en hızlı şekilde ilerliyoruz. Türkiye’deki referans projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Kırşehir’de yer alan ÇEMAŞ Döküm Sanayi Güneş Enerji Santrali’ne 15 bin 288 adet 400W Bifacial panel tedariki sağladık. Yeni ürün ve teknolojilerle yüksek potansiyele sahip güneş enerjisini, üretime ve sanayiye kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MAKSİMUM VERİMLİLİK İÇİN DOĞRU PANEL SEÇİLMELİ

 

Sadece güneşten değil yerden yansıyan ışınım da üretime kazandırılıyor

ÇEMAŞ Döküm Sanayi Güneş Enerji Santrali’nde, HT markalı 400W Bifacial güneş panelleri kullanıldığını aktaran Emre Kulaç, “Çift taraflı üretim yapabilen bifacial güneş panellerimiz sayesinde ön yüzeydeki üretime ek olarak, zeminden yansıyan ışınımlar ile arka yüzeyden de üretim yaparak güneş enerjisi santralinin verimliliğine katkıda bulunuyoruz. Yüksek çıkış gücü sağlayan güneş panellerimizle en etkili enerji üretimini sağlıyor ve maksimum performansı gözetiyoruz” dedi.

 

Linkedin paylaşımımızı görmek için bu lınke tıklayabilirsiniz ...

 



HT Solar, Kırşehir’de ÇEMAŞ Döküm  Güneş panellerini  Tedarik Etti




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower