ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı Başlıyor

ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı Başlıyor

Dergi: 1686       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 23/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı Başlıyor


ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı 24 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı  Zafer DEMİRCAN ve TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mustafa VARANK’ın katılımıyla,  ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Türkiye’nin enerji sektörüne yön verenleri İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK’nın desteği ile ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı’nda bir araya geliyor. 24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında ayrıca eş zamanlı Electricity Eurasia – Elektrik ve Elektrik Ekipmanları Fuarı da düzenlenecek.

24 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de TG Expo Genel Müdürü Cem Şenel’in ev sahipliğinde T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer DEMİRCAN, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mustafa VARANK’ın ve ICCI İcra Kurulu Başkanı Yavuz AYDIN’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı Resmi Açılış Töreni yapılacak.

200’e yakın firmanın katılacağı, 330’dan fazla oturum ve 12 Keynote konuşmacı ile gerçekleşecek paneller ile enerji sektörünün nabzını tutacak fuara 8 bini yurt dışından olmak üzere toplamda 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Geçen yıl 25 milyar dolarlık bir büyüklüğe ev sahipliği yapan fuarda bu yıl geçen yılın rakamının aşılması hedefleniyor.  ICCI, bu yıl ilk kez eş zamanlı gerçekleşecek Electricity Eurasia – Elektrik ve Elektrik Ekipmanları Fuarı’na da İstanbul Fuar Merkezi’nde ev sahipliği yapacak.

PROGRAM BİLGİLERİ

Tarih: 24 Nisan Çarşamba

Saat: 11.00

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Fuar Salonu: Salon 1 - Salon 3

 

Program Akışı

10.30   Kayıt & Karşılama

11.00   Açılış Konuşmaları

Cem ŞENEL / TG Expo Genel Müdürü

Yavuz AYDIN / ICCI İcra Kurulu Başkanı

Zafer DEMİRCAN /  T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı

Mustafa VARANK / TBMM Enerji Komisyonu Başkanı

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7188418014575263746

 

 



ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı  Başlıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı