Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı,   03-04-05 Haziran 2022'de Yapılacak

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı,   03-04-05 Haziran 2022'de Yapılacak

Dergi: 1537       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 04/05/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı,   03-04-05 Haziran 2022'de Yapılacak


Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde Kalyon Enerji Ana sponsorluğunda Mimarlar ve Mühendisler Grubu Konya Şubesi ve Kaskon Fuarcılık işbirliğinde 03-04-05 Haziran 2021 tarihleri arasında “Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile Konya da ilk defa Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konya Enerji Fuarı‘nda Platin Sponsor olarak Renesolar Enerji, SYS Enerji, 2H Enerji, Altın Sponsor olarak Europower Enerji, Gümüş Sponsor olarak SB Solar yer alacak.

Etkinliğe bölgesel ve ulusal ölçekte enerji sektöründe faaliyet yürüten güneş panel üreticileri, solar montaj sistemleri, invertör firmaları, epc firmaları, danışmanlık firmaları, elektrikli araçlar, şarj istasyonları vb. gibi alanlarda birçok firma yer alacak.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, Elektrikli araçlar ve şarj istasyonları da yer alacaktır. Porsche (Taycan), Tesla 3, Hyundai Kano ve Renault Zeo gibi önemli bir çok markanın elektrikli arabası fuarda ziyaretçileriyle buluşacak.

Pandemi sonrasında yeni normalde fuar ile ilgili TOBB ve Sağlık Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu şartlar doğrultusunda gerekli önlemler alınarak Hes kodu ve ateş ölçümü yapılarak fuar alanına ziyaretçiler alınacak.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

www.konyaenerjifuari.com  



Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı,  
03-04-05 Haziran 2022'de  Yapılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı