MİMSAN, Erzurum Şehir Hastanesi Kazanlarını Devreye Aldı

MİMSAN, Erzurum Şehir Hastanesi Kazanlarını Devreye Aldı

Dergi: 1537       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 03/05/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MİMSAN, Erzurum Şehir Hastanesi Kazanlarını Devreye Aldı


Isıtma sektörünün lider markası Mimsan, kazan teknolojilerindeki 38 yıllık tecrübesiyle Erzurum Şehir Hastanesi’nin yüksek verimli kazanlarını devreye aldı.

MG Model Sıcak Su KazanıMG Model Sıcak Su Kazanı
 
 
Mimsan, ileri kazan teknolojileri ile Türkiye’nin farklı bölgelerindeki prestijli projelerde yer almaya ve müşterilerinin ihtiyacına uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Mimsan son olarak Erzurum’da 419 bin metre kare alana 4 blok şeklinde inşa edilen Erzurum Şehir Hastanesi’nde hizmet verecek olan ve 5000 kw ( 4.300.000 kcal/h ) kapasiteye sahip 5 adet MG Model Sıcak Su Kazanı ile ekonomizörleri devreye aldı.

570 yatak kapasitesi, 39 ameliyathanesi, 272 yoğun bakım yatağı ve 310 poliklinik odası ile Türkiye'nin ve Orta Doğu’nun en büyük kapasiteli hastanelerinden biri olan Erzurum Şehir Hastanesi’nin kazan teknolojilerine entegre edilen ekonomizörler sayesinde hastanenin işletmesinde yüksek verim elde edildi.

Enerji kaynaklarını verimli kullanan kazan teknolojileri ile iklim kriziyle mücadelede etkin rol oynayan MİMSAN, MG Serisi Sıcak Su Kazanı’yla yüzde 95’e varan yüksek yanma verimi sağlayarak, yakıt tüketimini azaltıyor. Böylece atmosfere salınan atık gaz oranını düşürerek hem çevreyi hem de enerji kaynaklarını koruyor.

Uygulama

Ulusal ve uluslararası normlara uygun olarak terzi usulü üretilen “MG Serisi Sıcak Su Kazan”ları, kaskad kazan kontrol panelleri üzerinden uzaktan kontrol edilip, yönetilebiliyor. Kazan suyu çıkış sıcaklığı da dış hava sıcaklığına göre kazan kontrol paneli üzerinden ayarlanabiliyor. Böylece cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırılabiliyor, diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor.

Uygulama


MİMSAN, Erzurum Şehir Hastanesi  Kazanlarını Devreye Aldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower