Reynaers Aluminium, Ankara'da Showroom Açtı

Reynaers Aluminium, Ankara'da Showroom Açtı

Dergi: 1615       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/12/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Reynaers Aluminium, Ankara'da Showroom Açtı


Yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum sistemleri ile Avrupa'nın lider kuruluşları arasında yer alan Reynaers Aluminium, İstanbul ve Bodrum'un ardından Türkiye'deki üçüncü showroomunu Ankara'da hizmete açtı.

Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleriyle yapılara konfor ve güvenlik kazandıran Belçika merkezli Reynaers Aluminium, Türkiye'de büyümeye ve hizmet alanını genişletmeye devam ediyor. Reynaers'ın yeni showroomu, Ankaralılarla buluştu. Açılış, 24 Kasım 2022 Perşembe günü Reynaers Aluminium'un iş ortaklarından oluşan yaklaşık 50 kişilik davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Beytepe Mahallesi'nde konumlanan showroom, Reynaers Aluminium'un İstanbul ve Bodrum'dan sonra Türkiye'de yer alan üçüncü showroomu olma özelliğini taşıyor.

3 katlı 400 m2 alana sahip olan showroomda pencere, kapı, cephe kaplaması ve katlanır kapı gibi Reynaers'ın sunduğu pek çok ürün ve çözümler yer alıyor. Kullanıcılara bir deneyim alanı sunan showroomda ziyaretçiler ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olurken, bir yandan da kendilerini ev ortamındaymış gibi hissederek ürünleri deneyimleme imkanı elde edebiliyor.

Şirket, ürün, çözüm ve teknolojileriyle Ankaralı iş ortaklarına sağladığı hizmeti, yeni showroom ile birlikte daha da ileri taşımayı hedefliyor.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7004416039572680705

 



Reynaers Aluminium,  Ankara'da Showroom  Açtı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı