Saint-Gobain Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve İhracat Ülkeleri Genel Müdürü Cenk Çotur Oldu

Saint-Gobain Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve İhracat Ülkeleri Genel Müdürü Cenk Çotur Oldu

Dergi: 1554       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 15/09/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Saint-Gobain Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve İhracat Ülkeleri Genel Müdürü Cenk Çotur Oldu


2018 yılından bu yana Saint-Gobain Aşındırıcılar bünyesinde Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Cenk Çotur; Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve İhracat Ülkeleri Genel Müdürü olarak atandı.

28 ülkede, 59 fabrikası ile her türlü aşındırma işlemi için ürün ve çözüm sunan Saint-Gobain Aşındırıcılar, Türkiye’deki faaliyetlerini 2014 yılından bu yana İstanbul’da bulunan genel merkezi ile Eskişehir ve Gebze’de bulunan iki fabrikası üzerinden gerçekleştiriyor. Bu kısa süre zarfında, yerel pazardaki etkinliğini artıran ve farklı coğrafyalar için Türkiye’yi merkez haline getiren Saint-Gobain Aşındırıcılar’da yeni stratejilerin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesine Cenk Çotur öncülük edecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun olan Çotur, iş yaşamına saha mühendisi olarak başladı. 20 yılı aşkın profesyonel kariyeri içerisinde, inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Hilti ve Sika firmalarında ürün yönetimi, satış ve pazarlama alanlarında üstlendiği görevleri başarıyla sürdürdü. 2018 yılında Saint-Gobain Aşındırıcılar bünyesine Satış ve Pazarlama Direktörü olarak katılan Cenk Çotur, 1 Eylül 2021 tarihi itibariyle de Genel Müdür pozisyonuna atandı.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6843902725546131456

 

 

 

 

 

 



Saint-Gobain Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve İhracat Ülkeleri Genel Müdürü  Cenk Çotur Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı