MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, HVAC+R, Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Sektörünü Buluşturacak

MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, HVAC+R, Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Sektörünü Buluşturacak

Dergi: 1554       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/09/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, HVAC+R, Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Sektörünü Buluşturacak


MCE 2022, dış ticaret profesyonelleri için tüm sıhhi protokollere ve Bakanlık yönergelerine göre tam güvenlik içinde yapılacak canlı bir etkinlik olarak geri dönüyor.

MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, HVAC+R, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği sektörlerindeki şirketlere yönelik en prestijli vitrin ve dünya çapındaki iş platformu olarak Fiera Milano salonlarında yüz yüze bir etkinlik olarak geri dönüyor.

8-11 Mart 2022 tarihleri arasında ise dijitalin sunduğu imkânlar korunarak fiziki etkinlikler gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tedbirler ve RX Grup protokolleri sayesinde konferanslar ve toplantılar son derece güvenli bir şekilde gerçekleştirilecek. 1.100’den fazla işletme katılımlarını şimdiden onayladı.

MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, yüz yüze sürüm, kapsamlı etkinlikler, konferanslar ve endüstri toplantıları programı ile yine Fiera Milano’nun 325.000 metrekarelik fuar alanında yer alacak ve fuar alanının tamamını kaplayacak. 

MCE’nin yabancı ziyaretçilerin katılımına yönelik iletişim ve tanıtım çalışmaları şimdiden başladı. 

Reed Exhibitions Italia Genel Müdürü Massimiliano Pierini, “Şu anda MCE 2022’nin yeni halini yabancı profesyonellere oldukça ilgi çekici bir şekilde sunmak için 2 tanıtım gezisi düzenliyoruz. Toplantılar sonbaharda, önce Avrupa’da (Büyük Britanya ve Fransa), ardından Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da, ardından Güney Amerika’da ve son olarak Güney Doğu Asya’da, son dönemde geliştirdiğimiz dijital potansiyelden yararlanan yenilikçi bir formülle gerçekleşecek” dedi.

Fuar takviminin yeniden başlatılması perspektifinde, MCE - Mostra Convegno Expocomfort, İtalyan Dışişleri Bakanlığı Ulusal Ekonomik Sistemin Teşviki ve Uluslararası İşbirliği Genel Müdürlüğü tarafından ana hatlarıyla belirtilen “green corridors” (yeşil geçişler) olarak adlandırılan yabancı profesyoneller için  İtalyan topraklarına kolay erişim yöntemlerini kullanıyor.

Spesifik olarak, yabancı ziyaretçilerin aşağıdaki kriterlere uyması gerekiyor:

  • İtalya Sağlık Bakanlığı portalındaki güncel A, B ve C listelerinde yer alan ülkelerden kişiler için ilgili genel kurallar geçerlidir;
  • D ve E Listelerindeki ülkelerden gelen ziyaretçiler ve iş profesyonelleri, İtalya’ya yüz yirmi saatten (5 günden) fazla olmayan bir süre için giriş yapan herkesi Covid-19 PCR testinden ve karantinadan muaf tutan istisnadan yararlanabilirler. Bir aşı sertifikasyonunun tamamlanması ve yetkili sağlık otoritesine yurt dışından ülkeye girişin bildirilmesi ihtiyacı devam ediyor.

 

İtalya’da 120 saatten fazla kalmanın gerekli olması halinde, karantina yükümlülüğünden ertelenemeyecek sebeplerle muaf olmak mümkün. Başvuru, doğrudan Sağlık Bakanlığı Hastalığı Önleme Genel Müdürlüğü’nün 3. Ofisine (coordinamento.usmafsasn@sanita.it) gönderilmeli; bu ofis, olumlu olması durumunda, uluslararası seyahat eden kişinin izolasyon yükümlülüğünden muaf olması için uyması gereken yönergeleri iletecek. Muafiyet talebinde bulunmak için belgelerin İtalya’ya giriş tarihinden en az 7 iş günü önce gönderilmesi gerekiyor.

‘COVID testli’ uçuşlar yoluyla İtalya’ya giriş için öngörülen istisna ve karantinadan muafiyet koşullarından yararlanma seçeneği de mevcut olup şu anda deneme olarak Sağlık Bakanlığı tarafından Kanada, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Amerika Birleşik Devletleri ile bağlantılar için Roma Fiumicino, Milan Malpensa, Napoli Capodichino ve Venedik Marco Polo havalimanlarından yapılan uçuşlar için geçerli.

Reed Exhibitions Italia, sergi merkezinde kaldıkları süre boyunca her zaman katılımcıların ve ziyaretçilerin sağlığını desteklemek ve korumak için yaya ve araç erişim kapılarında vücut ısısının kontrol edilmesinden, maskelerin kullanım zorunluluğuna kadar tüm teknik ve insan kaynaklarını hazırladı.

Mevcut prosedürlere göre, etkinliğe yalnızca aşı olduğunu kanıtlayan ziyaretçilerin erişimine izin verilecek; bunun dışında ayrıca girişlerin yakınında hızlı testler için merkezler sağlanacak.

Ayrıca, önleyici tedbirlere uyumu izlemek ve teşvik etmek ve özellikle her etkinliğin başlangıcından önce fuar merkezinin tüm alanlarında yoğun temizlik ve dezenfeksiyon yapmak için personel zaten görevlendirildi. Ayrıca erişim alanları, ortak alanlar, konferans salonları ve tuvaletlerin yakınlarına el dezenfektanı dispenserleri yerleştirilecek.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6843416084255707136

 



 MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2022, HVAC+R, Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Sektörünü Buluşturacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı