Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nia Yalıtımı için Bonus Yalıtım kullanılacak

Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nia Yalıtımı için Bonus Yalıtım kullanılacak

Dergi: 1545       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 07/07/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nia Yalıtımı için Bonus Yalıtım kullanılacak


İSKİ, İstanbul’un atık sularını biyolojik yöntemlerle arıtarak İstanbul Boğazı’nı yılda 70 bin ton çamurdan arındıracak Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ni hayata geçireceğini duyurdu. Edinilen bilgilere göre, dış cephesi 15 bin metrekare olan 4 adet tankın dış cephelerinin yalıtım malzemelerini ise yalıtım sektöründe 20 yıldır kesintisiz şekilde üretim faaliyetlerini sürdüren Eryap Grup’un Bonus Yalıtım markası temin edecek.

“Çevreye ve insanlığa hizmet edecek bir tesisi koruyacağı için mutluluk duyuyoruz”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Geliştirdiğimiz Bonus Taş Yünü ürünü, Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tanklarının yalıtımında kullanılacak. Bu proje, Bonus Yalıtım olarak oldukça önem verdiğimiz bir proje. Hem teknik detayları bakımından, hem de ülkemizin gündem konularından, başta Marmara Denizi’mizin mücadele ettiği müsilaj felaketinin çözülmesinde de kilit rol oynayacak bir proje. Bu tesis yalnızca denizlerimizi müsilaj felaketinden kurtarmakla kalmayıp, enerji verimliliğini en üst düzeyde tutarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına da destek olacak. Sakarya Hendek’teki %100 Türk sermayeli ve yüksek teknolojiye sahip tesislerimizde ürettiğimiz Bonus Taş Yünü ürünü, çevreye ve insanlığa hizmet edecek değerli ve önemli bir tesisi koruyacağı için gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Taş yünü ile yalıtımın genellikle konutlarda gerekli olduğuna yönelik yanlış bir algı olduğuna da dikkat çeken Eruslu, “Taş yünü doğal elyaf içeren, yangına karşı dayanıklı, su itici özelliği olan bir ısı ve ses yalıtım malzemesidir. Çevreye ve insanlığa faydalı büyük tesisler için de kullanılıyor. Üstelik bu gibi tesisler için yalıtım, gerek kullandıkları doğal kaynaklar gerekse taşıdıkları riskler bakımından daha da önemli. Mühendislerimizin geliştirdiği Bonus Taş Yünü ise yurt içindeki konutlardaki kullanımının yanı sıra, çeşitli ülkelere ihraç ettiğimiz ve AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına sahip, enerji verimliliğini de garanti eden üst düzey bir ürün. 0.036 W/mK gibi düşük ısıl iletkenlik katsayısı, çeşitli yoğunluk ve kalınlıkları ve tozuma yapmama özelliğiyle de kullanıcı ve uygulayıcı dostu” dedi.



Baltalimanı Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nia Yalıtımı için Bonus Yalıtım kullanılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower