İZODER Başkanlığına Emrullah Eruslu seçildi

İZODER Başkanlığına Emrullah Eruslu seçildi

Dergi: 1542       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İZODER Başkanlığına Emrullah Eruslu seçildi


Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu seçildi.

İZODER’in 10 Haziran 2021 tarihinde düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısında, İZODER Başkanı Levent Gökçe’nin iş değişikliğinden dolayı görevinden ayrılması nedeniyle 14. Dönem İZODER Yönetim Kurulu içerisinde yeniden görev dağılımı gerçekleştirildi. İZODER Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan seçimde mevcut yönetim kurulunda 1. Başkan Vekili olan Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu oy birliği ile İZODER Başkanlığı’na seçildi.

Emrullah Eruslu’nun yürüttüğü 1. Başkan Vekilliği görevine Basaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ateş, daha önce Erdem Ateş tarafından yürütülen 2. Başkan Vekilliği görevine ise Mega Yalıtım Genel Müdürü Ahmet Yaşar oy birliği ile seçildi.

Türkiye yalıtım sektörünün temsilcisi olarak, uluslararası pazarlardaki etkisini ve ihracatını artırmak isteyen üreticilerimize daha fazla destek olmayı hedeflediklerini belirten Emrullah Eruslu şunları söyledi;

"Türkiye’deki binaların daha az enerji harcayan, dayanıklı, güvenli ve çevre dostu bir yapıya kavuşması için ısı, su, ses ve yangın yalıtımı ürünlerinin standartlara uygun şekilde üretilmesi ve uygulanması gerekiyor. Bu doğrultuda, tüm branşlarıyla ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkı sağlayan yalıtımı, tüm yapılarda yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu anlamda yalıtım sektörü olarak önümüzdeki kentsel dönüşüm sürecini ülkemizde güvenli, enerji verimli, çevreye duyarlı, sağlıklı ve konforlu yapıların temininde önemli bir fırsat olarak görüyoruz."

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6810077500467662848

 



İZODER Başkanlığına Emrullah Eruslu seçildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower